Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ornette Coleman, legendarul saxofonist american de jazz, a murit la 85 de ani

Publicat:

Legendarul saxofonist și compozitor american , care a respins convențiile muzicale și a devenit precursorul stilului free-jazz, a murit joi la 85 de ani, relateaza AFP.

Sursa: ornettecoleman.com

Coleman, care s-a nascut și a trait în Texas (sud), a murit în urma unui stop cardiac în casa lui din , a declarat AFP, agentul sau . Marea parte a carierei muzicianului s-a desfașurat la , Coleman devenind una din vocile reprezentative ale orașului.

a fost alaturi de

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Shelley Duvall, starul din „The Shining”, a murit la 75 de ani

22:15, 11.07.2024 - Shelley Duvall, cunoscuta mai ales pentru rolurile sale din „The Shining” și mai multe filme apreciate de Robert Altman, s-a stins din viața la varsta de 75 de ani, a anunțat un purtator de cuvant al familiei. Duvall a murit in somn in casa lor din Blanco, Texas, din cauza complicațiilor diabetului,…

A murit legendarul scenarist si regizor Robert Towne. 'Bonnie and Clyde', 'The Godfather', doar cateva dintre fimele care au beneficiat de aportul sau

07:05, 03.07.2024 - Robert Towne, scriitorul hollywoodian al carui scenariu pentru "Chinatown" este adesea descris ca fiind cel mai bun scenariu scris vreodata, a murit la varsta de 89 de ani, transmite AFP, citat de news.ro.

Confuzie fatala: Un baiat de 13 ani a murit, dupa ce a fost impușcat de poliție in statul New York

17:45, 30.06.2024 - Un baiat in varsta de 13 ani care avea asupra sa o replica de arma de foc „cu aspect realist" a murit dupa ce a fost impușcat de poliție in statul New York, au declarat autoritațile americane.

A murit celebra actrița franceza Anouk Aimee

14:10, 18.06.2024 - Marea actrita franceza Anouk Aimee, celebra pentru rolul sau alaturi de Jean-Louis Trintignant in filmul „Un barbat si o femeie” din 1966 (rol pentru care... The post A murit celebra actrița franceza Anouk Aimee appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un senator american, acuzat de corupție, va candida ca independent

05:01, 04.06.2024 - Senatorul american al Partidului Democrat, Robert Menendez, judecat de la mijlocul lui mai pentru coruptie la New York, va candida pentru realegerea sa in noiembrie ca independent, potrivit documentelor facute publice luni, transmite AFP, citat de AGERPRES.

Universitatea Columbia, acuzata de antisemitism, si-a aparat pozitia in fata Congresului american

13:50, 18.04.2024 - Rectorul Universitatii Columbia din New York a aparat miercuri in fata Congresului american lupta dusa impotriva antisemitismului in campusul acestei unitati de invatamant superior, afectata la fel ca multe altele din Statele Unite de razboiul dintre Israel si Hamas.


Ce parere ai despre aceasta stire?