Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orgoliosul Mircea Lucescu, singur împotriva tuturor

Publicat:

Desi se afla internat in spital, antrenorul de la n-a fost crutat de cititorii EVZ, care il acuza in postarile de pe site pentru faptul ca n-a fost corect fata de vatmanul .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu. Luptele intense cu Hamas, pe cale sa se incheie

06:15, 24.06.2024 - Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a afirmat duminica seara ca luptele „intense” impotriva miscarii islamiste palestiniene Hamas la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, unde armata israeliana desfasoara o ofensiva terestra, sunt „pe cale sa se incheie”, noteaza AFP. „Faza intensa a luptelor impotriva…

Zelenski a multumit Romaniei pentru sistemul de aparare aeriana Patriot. „Ucraina previne o potențiala agresiune impotriva Moldovei, Romaniei și tuturor vecinilor noștri”

17:10, 20.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi ca decizia Romaniei de a oferi tarii sale un sistem de aparare aeriana Patriot va consolida scutul de aparare aeriana al Ucrainei, precum si securitatea in intreaga Europa, informeaza Reuters.

Proteste ale Opoziției italiene impotriva reformei constituționale preconizate de Putere - Premierul sa fie ales prin vot universal

09:35, 19.06.2024 - Liderii principalelor trei partide de opozitie din Italia au participat marti pentru prima data impreuna la o manifestatie impotriva reformelor constitutionale prevazute de majoritatea ultraconservatoare, relateaza AFP preluat de agerpres.

Armenia a anunțat ca va parasi alianța militara cu Rusia. Pașinian: „Membrii alianței planuiesc un razboi impotriva noastra”

08:31, 14.06.2024 - Armenia se va retrage in mod oficial din alianța militara a Rusiei, a anunțat saptamana aceasta premierul țarii, in timp ce tensiunile cu Moscova continua sa creasca, potrivit Politico, citat de Digi24.ro .

Ziua Internaționala impotriva exploatarii prin munca a copiilor: Ce spune ministrul Natalia Intotero

17:55, 12.06.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala impotriva exploatarii prin munca a copiilor, gandul nostru se indreapta spre cei peste 200 de copii din țara noastra care anul trecut au fost exploatați prin munca, majoritatea chiar de catre familiile lor, care ar fi trebuit sa ii ingrijeasca,

Vaccin combinat impotriva gripei si COVID-19 la adultii cu varsta de 50 de ani si peste realizat de compania Moderna

20:25, 10.06.2024 - Compania americana Moderna a anuntat luni rezultate bune pentru vaccinul sau combinat impotriva gripei si COVID 19 la adultii cu varsta de 50 de ani si peste, informeaza AFP, citat de Agerpres.roTestat pe cateva mii de persoane, vaccinul a declansat un raspuns imun mai mare decat vaccinurile separate…


Ce parere ai despre aceasta stire?