Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orădencele Romana Farcaş şi Gia Cristea au trecut de o nouă eliminare, la „Fabrica de dive”

Publicat:

Cele doua oradence care concureaza pentru ocariera in televiziune, in cadrul concursului „ 2”, de la Euforia TV,au trecut marti seara peste o noua eliminare. Desi ambele au primit cate un votdin partea colegelor, niciuna nu a ajuns „la mana” invitatului special LucianMandruta, cel care trebuia sa aleaga intre doua concurente propuse spreeliminare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua fabrica se construiește in Romania - Un afacerist din Turcia vrea sa iși dubleze afacerile

15:15, 05.06.2024 - Producatorul de mobila Adore Home din Turcia estimeaza ca in acest an va inregistra pe piata romaneasca o cifra de afaceri de 3 milioane de euro, de 2,3 ori mai mare decat nivelul de 1,3 milioane de euro din 2023, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

O mare companie straina va deschide o fabrica in Romania, pentru a dezvolta un produs militar

08:31, 28.05.2024 - Compania Marshall și producatorul roman Bluespace Technology au planuri de a dezvolta rapid un prototip pentru o soluție containerizata militara și de a discuta posibilitatea inființarii unei unitați de producție in Romania. Potrivit unui comunicat de presa, Marshall a semnat un Memorandum de Ințelegere…

O firma germana cu fabrici in 13 țari incepe producția la Balș. Zeci de angajați vor fi recrutați pana la sfarșitul anului

15:35, 15.05.2024 - O firma cunoscuta, care a achiziționat spațiile fostei fabrici de componente auto IAC, incepe in aceasta luna producția de filtre in orașul Balș, din județul Olt. Fabrica a fost deschisa oficial miercuri, 15 mai 2024.

Ce s-a ales de fabrica din Romania unde pana in 1990 se produceau un milion de ceasuri deșteptatoare pe an FOTO

22:20, 04.05.2024 - Primul oraș din Romania care a avut o fabrica de ceasuri a fost Arad. Intreprinderea a purtat nume comune precum „Cooperativa Metalul”, „Precizia” si, ulterior, a primit numele „Victoria”, pe care il poarta și acum, deși produce cu totul altceva decat ceasurile știute.

Conferința „Decizia este a ta” in cadrul festivalului Festudis. Buna Dimineața la Radio Iași

09:55, 23.04.2024 - Miercuri, 24 aprilie, de la ora 18:30, in sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studenților are loc conferința „Decizia este a ta”. Delia Roșanu și George Roman de la Clubul ”Fabrica de Voluntari” ne-au povestit despre eveniment in matinalul de la Radio Iași. http://www.radioiasi.ro/wp-content/uploads/sites/6/2024/04/8-45.mp3

Cum sunt vopsiți puii in fabrica. VIDEO cu procesul prin care suntem pacaliți sa cumparam „bio”

14:30, 14.04.2024 - Un videoclip aparut pe rețelele de socializare ne arata cum industria alimentara ne pacalește sa cumparam pui vopsiți, pe care ii prezinta drept sanatoși și „bio”.Imaginile revoltatoare arata un proces in care puii sunt cufundați in apa clocotita amestecata cu vopsea, doar pentru a putea fi comercializați…

Se redeschide cea mai mare fabrica de armament din Romania! Banii vin din Dubai!

13:35, 06.04.2024 - Fabrica de tunuri de la Reșița a fost lasata in paragina imediat dupa Revoluție! Dupa 15 ani de inactivitate, fabrica reșițeana va fi resuscitata cu ajutorul investițiilor massive facute de o firma din Dubai.VEZI AICI CE SE VA PRODUCE IN FABRICA ȘI UNDE VOR AJUNGEARMELE!

Alstom se pregatește sa dezafecteze fabrica din Derby din cauza intarzierilor comenzilor

16:25, 31.03.2024 - Constructorul francez de trenuri Alstom a anunțat guvernul britanic ca intenționeaza sa iși desființeze fabrica istorica din Derby, care are 1 300 de angajați, in urma unor intarzieri in comenzi.


Ce parere ai despre aceasta stire?