Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Operaţiunile psihologice ruse şi eşecul regimului autoritar al lui Putin faţă cu coronavirusul

Publicat:

se afla in cea mai ciudata situatie acum, dupa lansarea crizei de coronavirus pe care a vrut sa o valorifice ca imagine, avantaje politice, economice si de pozitionare internationala, cu suita de instrumente ale razboiului informational.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Republica Moldova risca sa ramana in orice moment fara curent! Cum se manifesta dependența fața de Rusia

08:55, 17.06.2024 - Victor Parlicov, ministrul Energiei din Republica Moldova, a vorbit la Forumul Regional al Energiei, ce se desfașoara la Neptun, despre relațiile tensionate dintre țara sa și Gazprom, gigantul energetic controlat de regimul Putin din Federația Rusa.  Victor Parlicov a adus in atenție relațiile tensionate…

Armata lui Putin a distrus complet primul oraș in regiunea Harkov: Au mai ramas doar 100 de oameni

17:05, 22.05.2024 - Federația Rusa continua ofensiva in direcția Harkov și a șters de pe fața pamantului un nou oraș din estul Ucrainei, Voceansk. Orașelul aflat doar la cinci kilometri de granița ruso-ucraineana este esențial in logica liniilor de aparare ucrainene, transmit BBC și glavcom.

Generalul Gheorghița, „prognoza” sumbra. Ne pregatim de razboi?

12:40, 22.05.2024 - Seful Statului Major al Apararii, generalul Gheorghița Vlad, spune ca exista si riscul escaladarii conflictelor militare existente, iar Romania trebuie sa ia masuri pentru a crește capacitatea de reacție a armatei. „Prognoza pe care o facem realitații de maine include dezvoltari și scenarii, dintre…

Asistat de Xi Jinping, Putin se pregatește de un razboi lung cu Occidentul

07:01, 16.05.2024 - Prezența unui civil in fruntea ministerului apararii din Federația Rusa și recenta modificare a legii invațamantului din China, prin care elevii din gimnaziu vor fi obligați sa faca instrucție militara, lasa loc la interpretari. Dintre toate opiniile, cea mai credibila este varianta intenției “partenerilor…

Economist roman de top: „Daca tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tau”

10:20, 13.05.2024 - Un cunoscut economist roman a starnit polemici in mediul online dupa ce a afirmat faptul ca persoanele care caștiga mai puțin de 1.500 de euro pe luna pot fi considerați vinovați pentru traiul pe care il duc.„Daca tu caștigi mai puțin de 1.500 de euro net - adica mai puțin decat media veniturilor din…

Mesajul unui cunoscut economist roman care a starnit revolta: "Daca tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tau"

19:05, 12.05.2024 - Un cunoscut economist roman a starnit o revolta in randul oamenilor dupa ce a afirmat faptul ca persoanele care caștiga mai puțin de 1.500 de euro pe luna pot fi considerați vinovați pentru traiul pe care il duc.

Mesajul controversat al unui cunoscut economist roman. „Daca tu iei mai puțin de 1.500 de euro net e doar eșecul tau”

16:45, 12.05.2024 - Un cunoscut economist roman cu studii in Elveția a starnit o adevarata furtuna afirmand ca, in acest moment, oricine nu reușește sa caștige cel puțin 1.500 de euro net este principalul vinovat de acest lucru.

Incercarea lui Putin de a construi un nou imperiu este condamnata la eșec. Occidentul trebuie sa-i grabeasca dispariția

06:05, 07.05.2024 - Federația Rusa incearca sa puna in aplicare un nou proiect imperial. Aceasta concluzie, bazata pe o analiza istorica și economica, este facuta de cercetatorul și profesorul de științe politice de la Universitatea Rutgers, Alexander Motyl, in Foreign Policy.


Ce parere ai despre aceasta stire?