Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OMS preîntîmpină Rusia în legătură cu riscul infectării cu COVID-19 în timpul paradei din 24 iunie

Publicat:

a Sanatatii (OMS) a avertizat joi Rusia asupra faptului ca evenimentele in masa risca sa raspindeasca noul tip de coronavirus, cu citeva zile inainte ca Moscova sa organizeze parada pentru aniversarea a 75 de ani de la sfirsitul celui de-, informeaza agerpres. Adunarile in masa constituie un risc pentru o "raspindire exacerbata", a declarat

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Alerta globala emisa in legatura cu medicamente Ozempic contrafacute

08:35, 21.06.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) a emis o alerta globala cu privire la versiunile contrafacute ale Ozempic, un produs devenit popular ca modalitate de a pierde in greutate, scrie BBC. Medicamentul este uneori cunoscut sub numele de „injecția pentru slabit”, in ciuda faptului ca scopul sau principal…

Panica la granița cu Ucraina. Rusia exerseaza lansarea electronica a rachetelor in timpul exercițiilor nucleare tactice

13:50, 13.06.2024 - Rusia a exersat lansarea electronica a rachetelor in cadrul celei de-a doua etape a exercițiilor privind modul de desfașurare a armelor nucleare tactice, a declarat Ministerul Apararii de la Moscova, potrivit Reuters.

Cum a raspuns Joe Biden la intrebarea daca ucrainenii pot trage in Kremlin cu arme americane. „Vladimir Putin ma enerveaza de 40 de ani”

16:15, 06.06.2024 - Președintele american Joe Biden, 81 de ani, a declarat ca Ucraina nu poate folosi arme americane impotriva Moscovei și a Kremlinului, dupa ce a acordat „permisiunea limitata de a le folosi pentru lovituri pe teritoriul Rusiei”. Precizarile liderului de la Casa Alba au fost facute din Normandia, unde…

Legatura istorica a CIA cu Bucureștiul și cum au capturat ideologii sovietici Romania. Petraeus: „A fost cu adevarat extrem”

12:40, 31.05.2024 - Unul dintre fondatorii CIA, Frank Wisner, a invațat o lecție dura de istorie chiar la București, in timpul celul de-Al Doilea Razboi Mondial. Ofițerul de intelligence a observat cum Romania era capturata de ideologii sovietici, felie cu felie. De altfel, aceasta metoda folosita de Stalin a primit numele…

Creatorii vaccinurilor anti-COVID-19 cu ARN mesager au fost recompensati cu Premiul OMS pentru Sanatate Globala. "Au salvat vieți!"

16:15, 28.05.2024 - Doi oameni de știința din Statele Unite, recunoscuți a fi creatorii vaccinurilor anti-COVID-19 cu ARN mesager, au fost recompensați de Organizația Mondiala a Sanatații cu Premiul pentru Sanatate Globala. "Profesorii Katalin Kariko si Drew Weissman au salvat vieți in timpul pandemiei", spune directorul…

OMS avertizeaza: Exista riscul ca gripa aviara sa se raspandeasca la vacile din afara Statelor Unite

14:56, 30.04.2024 - Un oficial de la Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a declarat marti ca exista riscul ca virusul gripei aviare H5N1 sa se raspandeasca la vacile din afara Statelor Unite prin intermediul pasarilor migratoare.

OMS spune ca riscul infectarii oamenilor cu gripa aviara este o „preocupare enorma”. „Rata mortalitații este extraordinar de mare”

23:50, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și-a exprimat ingrijorarea cu privire la raspandirea gripei aviare H5N1, care are o rata de mortalitate „extraordinar de mare” la om, transmite The Guardian.

Noua persoane, suspectate de legatura cu autorii atentatului de la Moscova, reținute in Tadjikistan

18:25, 29.03.2024 - Noua persoane, suspectate de legatura cu autorii atentatului de la Moscova, au fost reținute in Tadjikistan. Anterior, patru barbați, toți identificați ca fiind cetațeni ai Tadjikistanului, au fost arestați și acuzați in Rusia de comiterea atacului.


Ce parere ai despre aceasta stire?