Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OMS: ”Niciodată în istoria sănătăţii imunitatea colectivă nu a fost folosită ca strategie de răspuns într-o pandemie”

Publicat:

Directorul general al a Sanatatii (OMS) a declarat luni ca lasarea noului coronavirus sa circule liber in societate, pentru ca populatia sa dobandeasca, asa cum au sugerat unii, o imunitate colectiva, ”nu este o optiune”, relateaza AFP.”Niciodata in istoria sanatatii publice imunitatea colectiva nu a fost folosita ca strategie de raspuns intr-o epidemie si cu atat mai putin intr-o pandemie”, a subliniat intr-o conferinta de presa .”Este problematic din punct de vedere stiintific si etic”, a avertizat directorul OMS, citat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Beneficiile expunerii la soare. De ce este bine sa facem plaja și ce efecte are soarele asupra organismului

10:11, 28.06.2024 - Soarele, efect similar sportuluiBineințeles ca soarele nu poate inlocui sportul, insa expunerea la soare crește conținutul de oxigen din sange, iar efectul este precum al unei ședințe de cardio.Expunerea la razele dimineții ajuta la pierderea in greutate. Conform unui studiu, adulții care stau la soare…

Alerta la nivel mondial cu privire la versiuni contrafacute de Ozempic

13:46, 21.06.2024 - O alerta la nivel mondial cu privire la versiuni contrafacute de Ozempic – care a devenit cunoscut ca o metoda de slabire – a fost emisa de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), scrie BBC. Medicamentul este cunoscut uneori ca ”injectie de slabit”, in pofida faptului ca principalul sau scop…

Avertisment OMS: Medicamente pentru diabet contrafacute se afla in circulatie incepand din anul 2022

10:35, 21.06.2024 - Medicamente pentru diabet contrafacute se afla in circulatie incepand din anul 2022, o problema care afecteaza toate regiunile lumii, a avertizat joi, intr un comunicat, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS , transmite vineri agentia DPA, citata de Agerpres.roOMS a facut referire in special la constatarile…

Tot mai mulți fumatori aleg alternative cu risc redus, iar țari precum Suedia sau Japonia se apropie de statutul de țara fara fumatori

11:20, 20.06.2024 - La nivel global, exista aproape 1,3 miliarde de consumatori adulți de tutun. Asta arata cele mai recente estimari din raportul Organizației Mondiale a Sanatații privind tendințele in materie. Deși semnificativ, numarul fumatorilor este in scadere: daca in anul 2000, 1 din 3 adulți era fumator, in 2022…

OMS: Numarul cazurilor de rujeola in Europa creste vertiginos

14:35, 28.05.2024 - Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a avertizat marti ca numarul cazurilor de rujeola in Europa continua sa creasca vertiginos si ar putea depasi pragul foarte ridicat inregistrat deja in 2023. OMS a subliniat totodata importanta vaccinarii, informeaza AFP. 56.634 de cazuri de rujeola si patru decese…

O ofensiva israeliana la Rafah 'ar putea duce la o baie de sange', avertizeaza directorul OMS

22:25, 03.05.2024 - O ofensiva terestra a armatei israeliene asupra orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza, "ar putea duce la o baie de sange", a avertizat vineri, pe reteaua de socializare X, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

OMS avertizeaza ca o ofensiva israeliana la Rafah „ar duce la o baie de sange”: „Suntem profund ingrijorați”

22:21, 03.05.2024 - O ofensiva terestra a armatei israeliene asupra orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza, „ar putea duce la o baie de sange”, a avertizat vineri, pe X, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Harțuirea cibernetica, o problema care ii afecteaza cel mai mult pe copiii noștri

20:35, 01.05.2024 - Harțuirea cibernetica – o situație fara precedent Un nou studiu arata ca numarul de cazuri ale victimelor harțuirii cibernetice a crescut semnificativ. Iar aceasta vizeaza in special copiii de varsta școlara. In Romania, fetele de 13 ani sunt cel mai frecvent afectate de acest fenomen, precizeaza studiul…


Ce parere ai despre aceasta stire?