Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omagiu pentru Mihai Volontir. Actorul va avea un muzeu în Glinjeni, satul său natal

Publicat:

Regretatul actor va avea propriul sau muzeu. Decizia a fost luata de guvern, in semn de omagiu pentru artistul emerit.Imobilul in care va fi amenjat muzeul este un fost oficiu postal din satul Glinjeni, raionul Soldanesti, localitatea de bastina a actorului.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Sediul Poliției Turda se va muta temporar!

11:16, 11.06.2024 - Se cauta o cladire care sa fie inchiriata temporar pentru ca acolo sa se reloce activitatea Poliției Turda. Practic actuala cladirea va intra intr-un amplu proces de modernizare astfel ca este necesara o noua cladire unde sa funcționeze temporar activitatea Poliției Turda. Anunțul a fost postat in aceasta…

(foto) Igor Dodon, cu diplome pentru elevii de la Sadova și Capriana, la ultimul sunet: „Viitorul țarii noastre este in mainile tinerilor”

12:05, 31.05.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, a mers astazi, de ultimul sunet, la gimnaziul din satul sau natal, Sadova, precum și la gimnaziul din satul natal al mamei sale, Capriana, unde i-a inmanat diplome de onoare elevilor, care au obținut rezultate remarcabile in anul școlar, care s-a incheiat.

Cum arata locul in care Mugur Mihaescu a copilarit. Satul natal i-a fost sursa de inspirație pentru proiectul „Vacanța Mare”

16:10, 30.05.2024 - Mugur Mihaescu le-a aratat recent fanilor din mediul online locurile in care el a copilarit. Actorul s-a oprit in dreptul unei case saracacioase despre care spune ca i-a fost sursa de inspirație in celebrul proiect „Vacanța Mare”.

Marele campion Ivan Patzaichin, onorat la Mila 23, satul lui natal. Comunitatea i-a dedicat un muzeu

14:21, 24.05.2024 - De vineri, 24 mai, este deschis pentru public Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitara aflat la Mila 23, Delta Dunarii, locul de naștere al marelui campion la canoe din perioada 1967–1984.

„Adio spre paradis”. Ebrahim Raisi a fost inmormantat in orașul sau natal. Mii de oameni i-au adus un ultim omagiu

20:20, 23.05.2024 - Presedintele iranian, Ebrahim Raisi, care a murit duminica intr-un accident de elicopter, a fost inmormantat joi in orasul sau natal, Mashhad (nord-est), unde sute de mii de oameni i-au adus ultimul omagiu, potrivit AFP.

Inna și-a anulat doua concerte din cauza neințelegerilor contractuale dintre artista și organizatori. „Eu și echipa mea vom face tot posibilul sa inapoiem banii”

13:00, 29.04.2024 - Inna, in varsta de 37 de ani, a postat un mesaj pe contul de socializare, unde a anunțat ca a fost nevoita sa anuleze doua concerte din Kazahstan, din cauza neințelegerilor contractuale dintre artista și organizatori.Inna nu va mai ajunge la concertele intr-o țara din afara Europei și asta din cauza…

O șoferița de 45 de ani a intrat intr-o caruța pe DJ 291 K, la Lunca. Caruțașul și calul raniți, caruța și mașina avariate

18:31, 17.04.2024 - Marți in jurul orei 16:30, o femeie de 45 ani, din Zamostea, satul Rauțeni, a condus autoturismul pe DJ 291 K, pe raza localitații Lunca și a intrat in coliziune cu atelajul hipo, condus de catre un barbat de 49 ani, domiciliat in comuna Zamostea, satul Lunca. In urma impactului, a rezultat avarierea…

Muzeul de Arta Populara Constanta: Semnificatia Miezului Paresimilor. Iata ce inseamna

11:20, 10.04.2024 - Interval de timp cu o mare incarcatura spirituala, Postul Mare sau al Pastelui era desemnat in satul traditional prin cuvantul "Paresimi", substantiv de sorginte latineasca trimitand la cele 40 de zile ale postului. "Miezul Paresimilor" cade intotdeauna intr o zi de miercuri, in cea de a patra saptamana…


Ce parere ai despre aceasta stire?