Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oliver Stone a spus într-un interviu despre filmul său, Nuclear Now, că „Putin este un lider grozav pentru țara lui”

Publicat:

In timpul unui interviu pentru noul sau film „”, in care incearca sa demonstreze ca energia nucleara, și nu cea eoliana sau solara, ne poate salva de la dezastrul crizei climatice, faimosul regizor american spune ca „Putin este un lider foarte bun pentru țara lui și oamenii il iubesc”, informeaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Procesul de spionaj al reporterului american Evan Gershkovich a inceput in Rusia, in spatele ușilor inchise

12:15, 26.06.2024 - Procesul in care jurnalistul american de la Wall Street Journal Evan Gershkovich este judecat pentru spionaj a inceput miercuri dimineața in orașul Ekaterinburg, unde tanarul in varsta de de 32 de ani a fost reținut in urma cu mai bine de un an, relateaza CNN.Audierile au loc cu ușile inchise, lucru…

INTERVIU Planul prin care Putin ar lovi puternic interesele Romaniei. Vocea care a anunțat sfarșitul lui Ceaușescu la Europa Libera dezvaluie tot

07:01, 26.06.2024 - Rusia se afla intr-un adevarat razboi hibrid cu Occidentul, iar Republica Moldova e un prim obstacol in calea ambițiilor Moscovei. Expert in fostul spațiu sovietic, politologul Vladimir Socor explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, planul prin care Putin ar lovi puternic interesele Romaniei.

Zelenski ordona epurari in serviciul de paza, dupa ce doi ofițeri au vrut sa il asasineze: „Era un cadou pentru Putin”

16:30, 24.06.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a transmis noului șef al serviciului de garda de stat al Ucrainei sa curețe serviciul, dupa ce doi dintre ofițerii sai au fost acuzați de complot pentru asasinarea unor inalți oficiali, potrivit The Guardian.

Un soldat rus vorbește despre ofensiva ruseasca eșuata de la Harkov: „Ne-au trimis ca pe animale la taiere. Nu știu daca mai scap”

08:50, 17.06.2024 - Anton Andreev, soldat rus in a cincea companie al celui de-al 1009-lea regiment al armatei invadatoare ruse din Ucraina vorbește despre situația catastrofala in care se regasesc trupele lui Putin dupa noua tentativa de ofensiva de la Harkov, relateaza The Guardian.

Cel puțin 19 raniți in urma atacurilor rusești auspra rețelelor electrice ucrainene

15:16, 01.06.2024 - Cel putin 19 persoane au fost ranite in urma atacurilor rusesti asupra retelei electrice ucrainene produse sambata, au anuntat autoritatile, citate de The Guardian, conform actualitate.org. Cel putin 19 raniti in urma atacurilor rusesti asupra retelei electrice ucrainene Ranitii au fost raportati de…

Zelenski, tot mai vehement, și in același timp critic, la adresa lui Biden, pe tema armelor NATO. ”Putin nu este nebun. El este periculos”

17:30, 31.05.2024 - Zelenski a inceput sa vorbeasca direct la adresa lui Biden, pe problema armelor NATO pe care nu are voie sa le foloseasca pentru a lovi ținte de pe teritoriul Rusiei, intr-un interviu pentru The Guardian.

Locurile de munca mai puțin solicitante, din punct de vedere mental, dezvolta un risc ridicat in apariția demenței

11:06, 18.04.2024 - Cercetatorii au descoperit ca, cu cat oamenii isi folosesc mai mult creierul la locul de munca, cu atat mai bine par sa fie protejati impotriva problemelor de gandire si de memorie care apar odata cu inaintarea in varsta, potrivit The Guardian. Persoanele cu locuri de munca de rutina si repetitiva…


Ce parere ai despre aceasta stire?