Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Olaf Scholz avertizează că "democraţia este ameninţată", după atacul asupra eurodeputatului Matthias Ecke

Publicat:
Olaf Scholz avertizează că

Cancelarul german a avertizat sambata ca "democratia este amenintata" de gesturi cum a fost atacul asupra eurodeputatului , agresat vineri seara la Dresda de necunoscuti, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania vrea sa-i expulzeze pe autorii unor infracțiuni grave chiar și in Siria sau in Afganistan. Olaf Scholz: „Nu-și au locul aici”

12:46, 06.06.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz s-a pronuntat joi in favoarea expulzarii autorilor de infractiuni grave, chiar daca aceștia provin din Siria sau Afganistan, relateaza DPA si AFP, citate de Agerpres.„Astfel de infractori ar trebui expulzati - chiar daca vin din Siria si Afganistan. Marii infractori si…

Violențe impotriva unor politicieni germani. Fosta primarița a Berlinului, atacata intr-o biblioteca

11:45, 08.05.2024 - Fosta primarița al Berlinului, actuala senatoare Franziska Giffey, a fost lovita in cap și gat cu un obiect greu, a anunțat poliția germana citata de Reuters, relateaza Agerpres. Atacul, care a avut loc intr-o biblioteca, vine pe fondul unui val de violențe care au vizat in ultima perioada mai mulți…

Cancelarul Scholz avertizeaza ca democratia este amenintata, dupa atacul asupra eurodeputatului Matthias Ecke

21:15, 04.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat sambata ca "democratia este amenintata" de gesturi cum a fost atacul asupra eurodeputatului Matthias Ecke, agresat vineri seara la Dresda de necunoscuti, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

„Democratia este amenintata”. Reacția lui Scholz dupa ce un europarlamentar german a fost batut in timp ce lipea afișe

20:15, 04.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat, sambata, ca „democratia este amenintata” de gesturi cum a fost atacul asupra eurodeputatului Matthias Ecke, agresat vineri seara la Dresda de patru necunoscuti, relateaza AFP, citata de Agerpres. 

Cina secreta la Paris - Macron și Scholz vor pune la cale strategia anti-China

17:30, 02.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz se va intalni joi seara la Paris cu presedintele francez Emmanuel Macron, in cadrul unui dineu la care vor discuta despre politica Uniunii Europene si a Chinei, relateaza POLITICO.

Din China, Olaf Scholz avertizeaza Iranul in privința unor noi atacuri asupra Israelului: 'Vom face totul pentru a opri o noua escaladare'

17:20, 14.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat duminica Iranul in privința unor noi atacuri asupra Israelului, in timp ce escaladarea conflictului din Orientul Mijlociu a umbrit inceputul turneului sau de trei zile in China.

Cancelarul german Olaf Scholz vine sambata in Romania si va fi primit de premierul Ciolacu

11:40, 06.04.2024 - Foto – X Cancelarul federal Olaf Scholz are programata pentru sambata o vizita in Romania, urmand sa fie primit de premierul Marcel Ciolacu si sa participe la conferinta ocazionata de Intalnirea Liderilor Partidului Socialistilor Europeni. Conform Cancelariei germane, discutiile cu Marcel Ciolacu se…


Ce parere ai despre aceasta stire?