Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oficialul care bagă groaza în Europa: VOR DOMNI CEI CARE AU KALASHNIKOV, vom sfârşi în RĂZBOI!

Publicat:

Temereile si calculele legate de impactul iesirii Greciei din zona euro sunt subiecte de mare actualitate in aceste zile. Dintre negocieri si speculatii, vocea unui oficial grec s-a auzit ca un tunet.

Pe fondul dezbaterilor tot mai aprinse privind iesirea Greciei din zona euro pe fondul crizei politice uriase de la Atena, ministrul elen de Interne, face o declaratie socanta: iesirea Greciei din criza inseamna razboi civil, spune el.

" nu reuseste sa-si respecte angajamentele si sa-si plateasca datoriile, suferinta va…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Saptamana de lucru de șase zile in Romania? CEO cunoscut: „Reglementarea are un pic de logica”

15:45, 24.06.2024 - Saptamana de lucru de șase zile in Romania, dupa modelul Greciei, este analizata de Dragoș Damian, CEO-ul unuia dintre cei mai mari angajatori industriali din țara. Directorul susține ca masura luata de Grecia are logica, in contextul crizei acute de forța de munca din intreaga Europa.

Trupa Coldplay, cucerita de un artist stradal din Centrul Vechi VIDEO

12:20, 12.06.2024 - Coldplay a sosit in Romania marți dupa-amiaza, dupa un concert susținut in Atena, capitala Greciei. Membrii trupei au facut o plimbare prin Centrul Vechi al Bucureștiului și au fost impresionați de un cantareț stradal, conform postarilor lor de pe rețelele sociale.

Desfașurare colosala de forțe pentru finala Conference League » Peste 600 de oameni implicați la Atena

15:20, 29.05.2024 - Olympiakos Pireu și Fiorentina vor juca in aceasta seara la Atena, finala Conference League. Partida va incepe la ora 22:00, iar Gazeta Sporturilor are un trimis special la meciul din capitala Greciei. Olympiakos - Fiorentina este finala ediției 2023/2024 din Conference League. Meciul este programat…

Biserici ortodoxe din Europa se afla intr-o dilema morala pe fondul „razboiului sfant” sprijinit de Patriarhul Kiril. Paroh din Chișinau: Credincioșii nu mai pot tolera

18:45, 13.05.2024 - Pe masura ce Patriarhul Kiril devine din ce in ce mai radical, pe fondul razboiului din Ucraina, preoții ortodocși și congregațiile lor din Moldova și Estonia au inceput sa rupa legaturile cu Patriarhatul Moscovei, relateaza Politico.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Vladimir Putin considera ca evolutiile interne si internationale tind sa ii fie favorabile

03:45, 03.05.2024 - Emmanuel Macron a reafirmat ca nu exclude trimiterea de trupe in Ucraina și operațiuni la sol acolo. Acesta a spus ca o astfel de situație trebuie luata serios in calcul daca Rusia ar strapunge liniile de front ucrainene și Kievul ar face o astfel de solicitare. Declarațiile au fost facute intr-un interviu…

'Butoiul cu pulbere al Europei' da in clocot: risc major de razboi in Carpații de Est

10:05, 30.04.2024 - In condițiile in care doua razboaie regionale, in Ucraina și Orientul Mijlociu, amenința pacea mondiala, americanii și europenii se grabesc sa ”blindeze” Balcanii pentru a preveni un nou focar de tulburari in Europa, informeaza Kathimerini .

VIDEO Razvan Lucescu viseaza in continuare la titlu, dupa ce PAOK a invins spectaculos liderul AEK

08:55, 29.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenata de Razvan Lucescu, a reușit sa puna capat unei serii de cinci meciuri fara victorie și a reaprins lupta pentru titlul de campioana a Greciei, dupa ce s-a impus in fața liderului AEK Atena, scor 3-2.

Delir dupa delir la televiziunea rusa: „Trebuie sa-i facem pe europeni sa ințeleaga ca pot muri, ca va fi razboi nuclear in Europa”

08:05, 13.04.2024 - Propagandiștii ruși de la televiziunea de stat Russia 1 continua amenințarile la adresa Occidentului seara de seara. Le vorbesc rușilor despre supremația armatei, refacerea imperiului rus inclusiv cu state americane precum Alaska, Hawaii și Califronia, precum și despre distrugerea Europei cu bombe nucleare…


Ce parere ai despre aceasta stire?