Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oficial american: China pregătește un "război scurt și incisiv" împotriva Japoniei

Publicat:

Un ofițer american susține ca armata chineza pregatește un "razboi scurt și incisiv" împotriva Japoniei, pentru preluarea insulelor Diaoyu, numite Senkaku de japonezi, scrie .  

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

China atenționeaza impotriva depașirii "liniei roșii"

13:10, 25.06.2024 - Nicio țara, organizație sau persoana nu ar trebui sa creada ca poate trece linia roșie in problema Taiwanului fara sa suporte consecințele. Mao Ning, purtatorul de cuvint al Ministerului chinez de Externe, a facut aceasta declarație in cadrul unei conferințe de presa periodice la Beijing. Mao Ning a…

Furie in China: producatorii de automobile cer tarife mai mari impotriva importurilor de masini din UE

14:35, 20.06.2024 - Producatorii de automobile chinezi au indemnat Beijingul sa majoreze tarifele importurilor de masini europene pe benzina, ca retorsiune pentru restrictiile impuse de Bruxelles importurilor de vehicule electrice produse in China, a relatat ziarul de stat Global Times, citat de Reuters, relateaza News.ro.

Statele Unite extind sancțiunile impotriva Rusiei. Printre „tinte”, Bursa de Valori din Moscova, dar si entitati din China

00:25, 13.06.2024 - Statele Unite au anunțat miercuri o serie de noi sancțiuni menite sa limiteze capacitatea Moscovei de a purta un razboi impotriva Ucrainei, chiar inaintea summitului care urmeaza sa aiba loc in Italia, la Bari, si care are ca principal subiect tocmai acest razboi.

Terapia simpla și eficienta impotriva diabetului de tip 2

12:31, 10.06.2024 - O terapie precoce cu insulina impotriva diabetului de tip 2 poate reduce riscurile de accident vascular cerebral, arata un studiu realizat de cercetatori din China pe parcursul a 24 de ani, asupra a peste 5.000 de pacienți.

Cum alimenteaza China economia de razboi a Rusiei

19:00, 16.05.2024 - Putin viziteaza Beijingul pentru a doua oara in șase luni. China a devenit cel mai important furnizor de microelectronica esențiala pentru efortul de razboi al Moscovei. Americanii vad pregatiri de razboi impotriva NATO.

Asistat de Xi Jinping, Putin se pregatește de un razboi lung cu Occidentul

07:01, 16.05.2024 - Prezența unui civil in fruntea ministerului apararii din Federația Rusa și recenta modificare a legii invațamantului din China, prin care elevii din gimnaziu vor fi obligați sa faca instrucție militara, lasa loc la interpretari. Dintre toate opiniile, cea mai credibila este varianta intenției “partenerilor…

Avertismentul unui oficial american: China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica”

09:40, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Franța se pregatește pentru un razboi naval „impotriva cuiva care vrea sa ne distruga”

20:45, 11.04.2024 - Intr-un interviu acordat publicatiei Politico, contraamiralul Jacques Mallard, comandantul grupului de lupta al portavioanelor franceze, a declarat ca forțele navale franceze iși schimba antrenamentul, pregatindu-se de razboi.


Ce parere ai despre aceasta stire?