Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ofensiva jihadiștilor din Statul Islamic, frânată de o boală silențioasă

Publicat:

O boala silențioasa care provoaca apariția de ulcerații dureroase, febra și scadere in greutate se propaga cu mare rapiditate in zonele controlate de grupul jihadist (SI), scrie luni ziarul spaniol 'ABC'.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 35 de ani

21:15, 11.06.2024 - Un cunoscut make-up artist din Romania, Anca Molnar, s-a stins din viața la varsta de 35 de ani, dupa ce s-a luptat cu o boala crunta. Tanara a fost diagnosticata cu cancer, boala care in cele din urma a rapus-o. Comunitatea din care facea parte a facut apel in 2023 pentru a obține donații necesare…

Sofia Vicoveanca a fost pacalita sa cante la un spectacol fara sa primeasca nici un ban. „Decat sa muncesc gratis, mai bine stau acasa”

18:05, 03.06.2024 - Sofia Vicoveanca este acum mai atenta la aspectele practice ale profesiei sale, dar nu a pierdut entuziasmul și pasiunea pentru ceea ce face. „Nu se mai fac spectacole cum erau pe vremuri și nici nu se mai platesc interpreții. Trebuia sa fac alta meserie. Am avut zilele trecute o cantare la Piatra Neamț…

Arabia Saudita a anunțat de ce boala sufera regele Salman

00:21, 20.05.2024 - Regele Salman al Arabiei Saudite va fi supus unui program de tratament la Palatul Al Salam din Jeddah pentru o inflamatie pulmonara, a anuntat duminica agentia de presa de stat, la cateva ore dupa ce monarhul a fost supus unor teste medicale.

Statisticile evidentiaza o realitate ingrijoratoare -Constientizarea scazuta a cancerului ovarian

10:55, 08.05.2024 - Specialistii Spitalului CF Timisoara atrans atentia, miercuri, de Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului Ovarian, ca statisticile evidentiaza o realitate ingrijoratoare – constientizarea scazuta a cancerului ovarian. Potrivit medicilor, 9 din 10 femei au experimentat simptome multiple ale cancerului…

Care este ultima dorința a lui Celine Dion. Artista macinata de o boala grava s-a destainuit fanilor

19:45, 26.04.2024 - Care este ultima dorința a lui Celine Dion. Artista macinata de o boala grava s-a destainuit fanilorCeline Dion a intristrat o lume intreaga odata ce a anunțat ca sufera de o boala grava. Totuși, artista internaționala inca mai crede intr-o minune și ca se va vindeca.Celine Dion se afla intr-o…

La ce riscuri de sanatate se expun cei care lucreaza noaptea. Boala cumplita care ii paște

07:35, 19.04.2024 - Persoanele care lucreaza in ture de noapte prezinta un risc mai mare de demența și alte boli, spune un important expert in somn, a carui afirmație se bazeaza pe rezultatele unor studii științifice.

Guvernul modifica a treia oara „taxa pe boala”

18:40, 11.04.2024 - Guvernul modifica pentru a treia oara „taxa pe boala”, anunța premierul Marcel Ciolacu. El afirma ca se percepe CASS doar pentru concediile medicale in cazul bolilor obișnuite, a celor ce impun carantina și reducerea cu 25% a timpului de lucru.

O boala extrem de periculoasa din Epoca Victoriana a revenit puternic in Europa

14:25, 08.04.2024 - In ultimele luni, s-au inregistrat cele mai multe cazuri din ultimii 60 de ani de tuse convulsiva, o boala infecțioasa care afecteaza plamanii și caile respiratorii. Cei mai mulți bolnavi au fost depistați in Croația, Cehia, Danemarca, Belgia, Spania și Marea Britanie.


Ce parere ai despre aceasta stire?