Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Odesa, bombardată cu rachete hipersonice Kinjal

Publicat:

Trei rachete Kinjal, noile rachete hipersonice ale Rusiei, au fost trase dintr-un avion și au lovit o ținta a infrastructurii turistice din Odesa, a declarat , purtator de cuvant al administrației militare regionale Odesa, scrie CNN, citeaza digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 801. Trei persoane ranite in urma unui atac rusesc cu rachete asupra Odesei

10:55, 24.06.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Odesa din sudul Ucrainei a lovit infrastructura civila și a ranit cel puțin trei persoane luni dimineața, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper, citat de Reuters. Un baiat de 19 ani și doi barbați au fost duși la spital, a precizat Kiper pe Telegram. Ministerul de…

Ucraina a atacat teritoriul Rusiei cu rachete americane

15:30, 01.06.2024 - Rusia pregatește a doua faza a ofensivei impotriva Ucrainei pe direcția Harkov și aduna mari unitați militare in zona, a declarat comandantul Forțelor Ucrainene, generalul Sirski, in timp ce tot mai multe țari occidentale, printre care Statele Unite, Franța și Marea Britanie, permit Kievului sa loveasca…

Zelenski le multumeste lui lui ”Joe Biden, Congresului american si poporului american” pentru trimiterea unui ajutor militar in valoare de 275 de milioane de dolari. Rachete cu raza lunga de actiune, obuze de artilerie, armament antitanc si ”alte arme”

15:55, 25.05.2024 - Volodimir Zelenski confirma pe X ca este vorba despre rachete cu raza lunga de actiune ”de care avem multa nevoie”, obuze de artilerie, armament antitanc, dar si ”alte arme”, fara sa precizeze despre ce armament este vorba. I am grateful to Joe Biden, U.S. Congress and its both parties, as well as the…

Kadirov cere Rusiei sa atace Estonia cu rachete Kinjal pentru "a le baga mințile in cap estonienilor"

12:15, 17.05.2024 - Liderul cecen Ramzan Kadirov a cerut atacarea Estoniei cu rachete hipersonice rusești Kinjal dupa ce statul baltic a adoptat o lege care vizeaza activele rusești inghețate, informeaza Kommersant.

Razboi in Ucraina, ziua 798. Nou atac cu rachete al Rusiei la Odesa. Mai multe persoane au fost ucise

08:56, 01.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 798. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativa" a livrarilor de armament de la partenerii sai pentru a le permite trupelor sale sa faca fata trupelor rusesti.

Un atac rusesc cu rachete a ucis patru persoane in districtul Odesa. Printre morți, o fetița de zece ani

10:11, 11.04.2024 - Un atac al Rusiei cu rachete la primele ore ale serii de miercuri a ucis patru persoane, intre care o fetita de zece ani, si a ranit altele sapte in districtul Odesa din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Rusia a lansat 17 drone de atac și mai multe rachete care vizau sudul Ucrainei

02:06, 11.04.2024 - Rusia a lansat 17 drone de atac și mai multe rachete care vizau sudul Ucrainei, apararea doborand 14 dintre drone și doua rachete ghidate. Comandantul forțelor aeriene ucrainene, Nikola Oleșciuk, a transmis pe Telegram ca 12 drone au fost doborate deasupra regiunii Nikolaiev și doua deasupra regiunii…

Ucraina: Mai multe persoane ucise, miercuri seara in districtul Odesa, in urma unui atac al Rusiei cu rachete

21:56, 10.04.2024 - Un atac al Rusiei cu rachete la primele ore ale serii de miercuri a ucis patru persoane, intre care o fetita de 10 ani, si a ranit altele sapte in districtul Odesa din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional, citat de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?