Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Obligată de soţ să se culce cu peste 2.700 de bărbaţi, în doar patru ani!

Publicat:

O femeie din Franța a reușit sa șocheze o lume intreaga dupa ce a declarat ca soțul a obligat-o sa se culce cu 2700 de barbați, in doar patru ani, scrie a1.ro.

Femeia de 46 de ani iși acuza soțul in varsta de 54 de ani ca a obligat-o sa intrețina relații sexuale contra cost.

Dupa numaratoarea personala, victima spune ca s-a culcat cu mai bine de 2700 de barbați in doar patru ani de prostituție.

Totul a inceput in 2011, cand partenerul ei de viața a caștigat 160.000 de euro din aceasta activitate impusa soției.

Femeia a acceptat sa povesteasca toate detaliile…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este regina Letizia a Spaniei. Este acuzata ca și-a inșelat soțul cu mai mulți barbați și ca a distrus imaginea casei regale

20:15, 03.06.2024 - Regina Letizia a Spaniei nu s-a nascut intr-o familie regala. A avut un loc de munca obișnuit, ca orice alt om, pana și-a intalnit jumatatea și a intrat in familia regala a Spaniei. Cu toate acestea, au existat mai multe zvonuri cum ca nu ar fi fost o soție loiala. Cine este regina Letizia a […] The…

(video) Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

20:30, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews, citate de digi24.ro .

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

17:35, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews. Doi ofițeri francezi de inchisoare au fost uciși in ambuscada.…

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au ucis doi ofițeri de poliție și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

15:51, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina in care se aflau prizonieri, langa Rouen, in Franța. Un condamnat, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews.

Rețeta clasica de Rum Baba sau Baba au Rhum. Cum o prepari simplu și rapid

20:40, 13.05.2024 - Rețeta iși are originea in Polonia și a aparut in jurul anului 1760, cand regele polonez Stanislas Leszczynski, socrul regelui Ludovic al XV-lea, s-a stabilit in Franța, la Nancy. Acesta a fost servit cu tradiționalul cozonac kougloff care i s-a parut prea uscat. A cerut bucatarului sa i-l insiropeze…

Maria Roman de la Mireasa, noi declarații dupa ce s-a spus ca soțul ei a fost arestat in Germania! Tanara il daduse disparut: ”Noi am vrut doar sa-l cautam”

11:15, 25.04.2024 - Dupa ce in urma cu o saptamana, Maria Roman, fosta concurenta de la Mireasa, anunța ca soțul ei a disparut in timp ce se intorcea in Romania, din Franța, iata ca ulterior s-a spus ca acesta ar fi fost gasit, mai exact ar fi fost arestat in Germania. Reporterii Spynews.ro au incercat sa ia legatura cu…

Atac armat intr-un cartier din Franța. Mai mulți barbați au inceput sa traga dintr-o mașina asupra unor tineri

09:00, 17.04.2024 - Cinci oameni au fost raniți, unul dintre ei fiind in stare grava, intr-un schimb de focuri de arma intr-un cartier saracacios afectat de traficul de droguri din Nimes, in Franta, scrie Le Figaro.


Ce parere ai despre aceasta stire?