Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Obama consideră "posibil" ca Rusia să fi piratat emailurile democraţilor

Publicat:

Preşedintele american a estimat marţi că este "posibil" ca Rusia să se afle în spatele scurgerii de e-mail-uri către WikiLeaks din Comitetul Naţional Democrat (DNC, pentru acronimul în limba engleză) pentru a interveni în alegerile prezidenţiale din SUA, în noiembrie, relatează EFE, preluată de Agerpres. 

"Totul este posibil", a declarat Obama într-un interviu acordat NBC News, întrebat dacă Rusia poate să intervină în campania electorală americană. 
Scurgerea

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce facea Vladimir Putin in timpul dezbaterii Biden-Trump: „Nu cred ca va așteptați ca președintele sa-și puna alarma”

22:06, 28.06.2024 - Președintele rus Vladimir Putin s-a bucurat de un pui de somn in loc sa urmareasca dezbaterea dintre actualul președintele american Joe Biden și contracandidatul Donald Trump, conform Politico.

Putin nu s-a trezit noaptea pentru dezbaterea prezidențiala CNN Biden vs. Trump: „Nu cred ca va asteptati ca presedintele Rusiei sa-si puna ceasul desteptator”

18:55, 28.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin nu s-a trezit in mijlocul noptii pentru a urmari dezbaterea prezidentiala CNN dintre Joe Biden si Donald Trump, iar Rusia nu comenteaza politica interna a SUA, a transmis vineri Kremlinul

Reacția sarcastica a Kremlinului dupa dezbaterea Trump-Biden: 'Nu cred ca va așteptați ca Vladimir Putin sa-și puna ceasul deșteptator'

16:55, 28.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin nu s-a trezit in mijlocul noptii pentru a urmari dezbaterea prezidentiala din SUA dintre democratul Joe Biden si republicanul Donald Trump, iar Rusia nu comenteaza politica interna a SUA, a transmis vineri Kremlinul, potrivit agentiilor Reuters si EFE, scrie AGERPRES.

Cine este Julian Assange și care sunt detaliile acordului sau cu SUA

11:30, 25.06.2024 - Dupa cinci ani petrecuți intr-o inchisoare de maxima securitate din Marea Britanie, Julian Assange este așteptat sa pledeze vinovat pentru o singura acuzație, ceea ce ii va permite sa-și recapete libertatea și sa se intoarca in țara sa natala, Australia.Julian Assange a fost eliberat marți și a plecat…

Biden sau Trump? Putin. ”Nu exista nicio diferenta pentru noi”

22:55, 05.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nu se asteapta la nicio schimbare in relatia ruso-americana, indiferent cine va fi castigatorul alegerilor prezindentiale din noiembrie in SUA, Joe Biden sau Donald Trump, relateaza AFP. „In general, nu exista nicio diferenta pentru noi”, a afirmat Putin…

Putin susține ca pentru Rusia nu conteaza cine va castiga alegerile prezidențiale din SUA. „Nu credem ca se va schimba ceva”

21:55, 05.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nu se asteapta la nicio schimbare in relatia ruso-americana, indiferent cine va fi castigatorul alegerilor prezindentiale din noiembrie in SUA - Joe Biden sau Donald Trump.

Joe Biden, convins ca Donald Trump nu va accepta rezultatul alegerilor din SUA. „Nu este posibil sa-ti iubesti tara doar atunci cand castigi”

11:35, 09.05.2024 - Președintele american Joe Biden, care considera ca va caștiga un nou mandat la Casa Alba dupa alegerile prezidențiale din noiembrie, este convins ca rivalul sau, republicanul Donald Trump, „nu va accepta" rezultatul alegerilor, la fel cum a facut si in 2020, informeaza AFP, citata de Agerpres.„S-ar…

Zelenski i-a raspuns lui Trump, care a spus ca razboiul se termina daca Ucraina cedeaza Rusiei Crimeea și Donbasul: „Am nevoie de argumente foarte puternice”

14:11, 10.04.2024 - Președintele Volodimir Zelenski a calificat ideea fostului președinte american Donald Trump ca Ucraina poate pune capat rapid razboiului acceptand concesii teritoriale pe scara larga drept primitiva, intr-un interviu pentru Politico, citat de revista ucraineana Novoe Vremia.Președintele ucrainean spune…


Ce parere ai despre aceasta stire?