Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oase umane gasite in padure

Publicat:

Ancheta icirc;n cazul motodeltaplanului abandonat, asta-toamna, icirc;ntr-o padure din judetul Vaslui se apropie de final. **** Ramasitele osoase ale unui barbat au fost descoperite icirc;n apropiere de zona icirc;n care a fost gasit aparatul de zbor, iar procurorii cred ca ele ar apartine pilotului. La jumatatea lunii octombrie a anului trecut, un barbat a anuntat ca a vazut un motodeltaplan abandonat icirc;n padurea de la Chitcani. Aparatul era de origine ruseasca, avacirc;nd icirc;n vedere ca pe caroseria acestuia era o placuta scrisa icirc;n limba rusa, iar instrumentarul de bord continea…

Citeste articolul mai departe pe primatv.ro…  

Sursa articol: primatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amenda usturatoare pentru un barbat care a abandonat deșeuri pe domeniul public, la Timișoara

12:20, 25.06.2024 - Un barbat care a abandonat deșeuri pe un teren viran din Timișoara, la adapostul intunericului, a fost depistat de polițiștii locali și a primit o amenda consistenta. „Seria cazurilor de abandon de deșeuri in cantitați considerabile continua, de aceasta data polițiștii locali din cadrul Compartimentului…

Poliția a deschis o ancheta dupa ce au fost gasite ramasite umane in planseul unei foste scoli din Bistrița-Nasaud

17:55, 31.05.2024 - Muncitorii care lucreaz la reabilitarea cladirii in care a functionat vechea scoala din comuna bistriteana Livezile, aflata in prezent in proprietate privata, au avut parte de o descoperire șocanta.

Ancheta in Cimpulung, dupa ce un barbat a fost gasit mort, cu urme de violența, sub un copac

17:05, 22.05.2024 - Un barbat de 93 de ani a fost gasit mort, miercuri, cu urme de violența pe corp, sub un copac din curtea locuinței sale din Campulung, județul Argeș. Polițiștii și procurorii au inceput o ancheta pentru crima.

O mulțime de schelete umane au fost gasite in curtea unui spital din Romania! Se fac anchete de amploare in zona

15:55, 24.04.2024 - Este alerta in Vaslui! O mulțime de schelete umane au fost gasite in curtea spitalului. Oamenii legii fac cercetari pentru a stabili contextul in care au ajuns scheletele in acea zona. Exista deja cateva ipoteze despre ce ar fi putut sa se intample.

Descoperire șocanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

14:20, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante.

Ramașițele unui copil de doi ani adus in vacanța la bunici au fost gasite dupa opt luni de la dispariția lui

12:16, 01.04.2024 - Un baiețel de doi ani a disparut in iulie, iar dupa opt luni, ramașițele lui au fost gasite nu departe de zona unde fusese vazut ultima oara. Emile Soleil fusese adus sa stea in vacanța de vara la bunici, iar in 8 iulie a fost dat disparut.

Autoritațile mexicane in fața unei tragedii: ancheta asupra rasturnarii fatale a unei barci cu migranți chinezi

02:50, 01.04.2024 - Autoritațile mexicane investigheaza moartea a opt migranți chinezi dupa ce barca lor s-a rasturnat, informeaza Rador Radio Romania. O barca ce transporta migranți chinezi s-a rasturnat in largul coastei statului mexican Oaxaca. Opt migranți au murit in urma incidentului, iar autoritațile mexicane…


Ce parere ai despre aceasta stire?