Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tragedie aviaticĒ a avut loc în urmĒ cu puţin timp. 12 morţi pânĒ la acest moment

Publicat:

Un elicopter moldovenesc, care avea rolul de a transporta soldatii aflati in misiune, s-a prEbuxit in Afganistan. Cei care au fEcut anuntul au fost reprezentantii a .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sora lui Barack Obama, printre protestatarii din Kenya imprastiati cu gaze lacrimogene. Cel putin cinci morti si zeci de raniti

23:10, 25.06.2024 - Auma Obama, sora vitrega a fostului președinte american Barack Obama, s-a aflat printre protestatarii afectati de gazele lacrimogene folosite de forțele de ordine impotriva manifestanților din fața Parlamentului de la Nairobi.

Tragedie in familia unui consilier local din județul Cluj! Soția sa a murit subit la Geoagiu Bai:„Ai plecat putin prea devreme...”

11:45, 17.06.2024 - Momente cumplite pentru familia unui consilier local din județul Cluj, dupa ce soția sa, in varsta de 67 de ani s-a stins din viața in timp ce se aflau la Geoagiu Bai. Samuel Gal, consilierul local ALDE/PNL din Campia Turzii este sfașiat de durere dupa ce in urma cu doua zile soția sa, Maria Gal,…

Tragedie in Cehia. Patru morti si zeci de raniti in urma unui accident feroviar – VIDEO

09:41, 06.06.2024 - Un accident cumplit a avut loc, miercuri seara, pe calea ferata, in Cehia. Bilanțul comunicat de autoritați indica faptul ca sunt cel puțin patru decese. Cel putin patru persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite intr-o coliziune intre un tren de pasageri si un convoi de marfuri, miercuri…

Tragedie in Republica Ceha: Cel puțin patru morți și zeci de raniți in urma unui accident feroviar VIDEO

07:00, 06.06.2024 - Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața și alte cateva zeci sunt ranite intr-o coliziune dintre un tren de pasageri și un convoi de marfuri din centrul Republicii Cehe, miercuri seara, informeaza serviciile de salvare, potrivit AFP.

Familiile celor trei tineri morți in Vaslui, declarații cutremuratoare dupa ce au aflat de tragedie. Martorii au luat parte la scene greu de imaginat: ”Baiatul ardea”

21:50, 20.05.2024 - Trei tineri au avut parte de un sfarșit cumplit in Vaslui, dupa ce au fost victimele unui accident ingrozitor. Au urcat pe motociclete și au pornit la drum, fara sa știe ca este ultimul. Familiile lor sunt ingrozite de durere, iar martorii abia pot sa uite scenele la care au luat parte.

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

Rusia, enervata de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune ca SUA vor fi „umilite la fel ca in Vietnam sau in Afganistan”

17:40, 21.04.2024 - Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomației lui Putin, susține ca ajutorul militar pe care SUA il ofera Ucrainei pentru a se apara de invadatorii ruși este un „razboi hibrid” al SUA impotriva Rusiei și ca acesta „se va sfarșit intr-o umilința similara cu cea din Vietnam sau Afganistan”, relateaza…

Neamț: Copil de 2 ani inecat intr-un lighean cu apa

17:21, 01.04.2024 - Tragedie la Gadinti, judetul Neamt, unde intr-un moment de neatentie al adultilor, baiatul de numai doi ani a cazut cu fata intr-un lighean cu apa. Din pacate, manevrele de resuscitare nu au avut efect. Politistii din cadrul Sectiei de Politie rurala Sagna au fost sesizati de catre o femeie in varsta…


Ce parere ai despre aceasta stire?