Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O sportivă de excepţie, triplă campioană mondială cu echipa României, s-a stins din viaţă

Publicat:

A decedat Iosefina Ștefanescu-Ugron (Ioja), tripla campioana mondiala in 1956, 1960 (handbal in 11) și 1962 (handbal in 7), informeaza un comunicat al Federației Romane de Handbal, remis Agerpres.La ediția...

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea sportului din Romania! A murit un antrenor legendar. S-a stins din viața la varsta de 88 de ani / FOTO

18:05, 01.07.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Un antrenor legendar s-a stins din viața la varsta de 88 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de reprezentanții Federatiei Romane de Fotbal.

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Stefan Tarnovanu, dupa ce FCSB a primit trofeul de campioana: A fost cel mai frumos moment trait in viata de fotbalist

08:10, 12.05.2024 - Portarul echipei FCSB, Stefan Tarnovanu, a declarat, sambata seara, ca atmosfera de la ceremonia de inmanare a a tricourilor de campioni, a medaliilor si a trofeului Superligii, a fost cel mai frumos moment pe care l-a trait in viata de fotbalist, conform Agerpres.

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața un celebru actor din Game of Thrones / FOTO

09:05, 08.05.2024 - Ian Gelder, actorul britanic cunoscut mai ales pentru rolul lui Kevan Lannister din "Game of Thrones", a murit luni din cauza unor complicații cauzate de un cancer al cailor biliare. Avea 74 de ani.

S-a stins din viața Șerban Grațian, fostul președintele Consiliului Județean

18:06, 02.05.2024 - Șerban Grațian, președinte al Consiliului Județean Cluj intre anii 2000 - 2004, a trecut la cele veșnice. Fostului președinte i-a fost acordat in anul 2011 titlul de Cetatan de Onoare ai judetului Cluj – „Clujean de onoare”.,,Profund indurerați facem cunoscut decesul celui care a fost inginer ȘERBAN…

Boala de care suferea nepotul lui Tzanca Uraganu. Lucas s-a stins din viața la doar opt ani, dupa o lupta grea

12:21, 30.04.2024 - Tzanca Uraganu și familia sa trec prin momente cumplite! Lucas, nepotul cantarețului de manele, s-a stins din viața la o varsta frageda, iar anunțul trist a fost facut de artist pe rețelele de socializare. Iata de ce boala suferea baiatul!

Tragedie: o tanara și-a intrerupt chimioterapia pentru a-și naște copilul, apoi s-a stins din viața

17:40, 16.04.2024 - Azzurra Carnelos, o italianca in varsta de 33 de ani, a murit din cauza unui cancer la san. Tanara a aflat teribilul diagnostic pentru prima data in 2019, dar reușise sa-l invinga. Cancerul a recidivat in luna februarie a acestui an, cand femeia era deja insarcinata. Impreuna cu medicii, ea a ales sa…

Doliul in lumea politica! A murit Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne

16:51, 14.04.2024 - Este doliu in Romania, dupa ce s-a mai stins din viața un nume important al lumii politice. Este vorba despre Doru Viorel Ursu, fost ministru de interne, care a plecat dintre noi in mod fulgerator. Familia a fost cea care a facut anunțul cutremurator. S-a stins din viața Doru Viorel Ursu Lumea politica…


Ce parere ai despre aceasta stire?