Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O româncă a dispărut fără urmă după ce a mers la o petrecere în Mexic. Mirela Stanciu e de negăsit de mai bine de o lună

Publicat:

A mers la o petrecere in Mexic și de atunci nimeni nu mai știe absolut nimic de ea. Parinții, familia, prietenii sau cei care au cunoscut-o pe , in varsta de 28 de ani, sunt ingenuncheați de durere și nu ințeleg ce s-ar fi putut intampla cu tanara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O romanca a disparut, dupa ce și-a facut cont pe Tinder: A fugit in secret in Egipt și de atunci este de negasit

21:50, 05.07.2024 - O romanca a disparut, dupa ce și-a facut cont pe Tinder. Femeia și-a anunțat apropiații ca pleaca la Bruxelles, pentru un interviu de angajare. In realitate, ea iși cumparase și bilet de avion pe ruta Belgia-Egipt, iar de atunci, nimeni nu mai știe nimic de ea. Apropiații se tem pentru viața ei.

Unde a disparut Macron? Președintele francez, de negasit in mijlocul crizei politice

17:35, 04.07.2024 - Liderul francez Emmanuel Macron a "subestimat nemulțumirea publicului fața de personalitatea sa", a declarat un oficial francez pentru POLITICO. Președintele Franței nu a mai fost vazut in public de aproape doua saptamani.

Acces Direct. Dispariție misterioasa. Adina este de negasit de 23 de ani, dupa ce ar fi fost bagata cu forța intr-o mașina suspecta

20:15, 02.07.2024 - Adina a disparut in vara anului 2001, iar de atunci, nimeni nu mai știe nimic de ea. Parinții traiesc, insa, cu gandul ca, intr-o zi, vor afla ce s-a intamplat cu ea. Chiar daca au un cerc de suspecți, familia spune ca poliția nu ar fi cautat-o, caci oamenii legii erau convinsa ca este moarta.

Laura Cosoi și soțul ei o sarbatoresc pe fiica cea mica, Lara. Ce petrecere au organizat parinții pentru micuța lor: „Bucuria noastra” / FOTO

21:30, 23.06.2024 - Laura Cosoi și Cosmin Curticapean au organizat o petrecere de senzație pentru fiicele lor. De ziua de naștere a Larei, mezina familiei, parinții au pus la cale o surpriza de neuitat pentru copii.

Roman de 21 de ani, disparut in Italia. Bogdan este de negasit de cinci luni / FOTO

15:56, 15.06.2024 - Un tanar roman de 21 de ani, pe nume Bogdan, a disparut in Italia și nu a mai fost vazut de cinci luni. Familia și prietenii sunt ingrijorați și fac apel la public pentru orice informație care ar putea ajuta la gasirea lui.

Tragedie dupa ce avionul a disparut de pe radar! Vicepresedintele si alti 9 oameni sunt de negasit!

08:25, 11.06.2024 - Un avion care il transporta pe vicepresedintele din Malawi, Saulos Klaus Chilima, si alte noua persoane a disparut de pe radare, a anuntat luni Presedintia din Malawi. „Toate eforturile autoritatilor aviatice de a lua contact cu aeronava de cand aceasta a disparut de pe radare au esuat pana in prezent”,…

Acces Direct. Ionuț este de negasit. Adolescentul a disparut din internat: „Urmeaza o ancheta sociala” / VIDEO

19:46, 17.05.2024 - Ionuț a disparut din centrul de plasament in care locuia, in urma cu doua zile. Mama sa, Daniela, este disperata și iși dorește sa știe unde se afla baiatul ei minor. Deși l-a lasat in grija statului, acum vrea sa iși recapete drepturile parintești, iar fiul sa poate locui alaturi de ea.

Roman de 33 de ani, disparut in Belgia! Bogdanel este de negasit de o saptamana / FOTO

13:16, 14.05.2024 - Un roman in varsta de 33 de ani, pe nume Bogdanel, este cautat in Belgia dupa ce a disparut fara urma acum o saptamana. Autoritațile și familia sunt in alerta, iar eforturile de cautare au fost intensificate in speranța de a-l gasi in siguranța.


Ce parere ai despre aceasta stire?