Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O poveste adevărată pe care istoria n-ar trebui să o uite niciodată! VIDEO

Publicat:

"Apoi, am plasat chiar mai multe lumanari decat inainte de-a lungul tranșeului nostru de un kilometru, precum și pomi de Craciun...". Credința, loialitate, durere, iubire, prietenie, ura, razboi, sinceritate, datorie, toate se impletesc intr-o poveste pe cat de surprinzatoare, pe atat de adevarata care demonstreaza ca miracolele chiar exista.   24 decembrie 1914 Primul razboi mondial incepuse de aproape cinci luni, iar mulți dintre soldați erau deja sleiți de puteri. Pe frontul de Vest, trupele germane se luptau cu englezii și francezii. Erau peste 100.000 de soldați care vazusera moartea cu ochii…

Citeste articolul mai departe pe stiri.botosani.ro…  

Sursa articol: stiri.botosani.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israel și Hezbollah: un joc periculos cu focul și riscul de razboi total

06:20, 20.06.2024 - In ultimele saptamani, tensiunile dintre Israel și Hezbollah au atins noi cote, insa niciuna dintre parți nu pare dispusa sa declanșeze un conflict de amploare. Intr-o spirala de amenințari și atacuri, atat Israel, cat și Hezbollah joaca un joc periculos, riscand sa declanșeze un razboi devastator care…

Ingerintele ruse ar putea fi „noul nostru razboi mondial”, afirma prim-ministrul Frantei

14:25, 06.06.2024 - Ingerintele Rusiei in viata interna a altor state constituie o „otrava care cauta sa manipuleze opinia” publica si care pot fi ”noul nostru razboi mondial”, a atentionat joi prim-ministrul francez, Gabriel Attal, informeaza AFP.

'Noul razboi mondial' in viziunea premierului francez: 'O otrava care cauta sa manipuleze opinia publica'

12:25, 06.06.2024 - Ingerintele Rusiei in viata interna a altor state constituie o "otrava care cauta sa manipuleze opinia" publica si care pot fi "noul nostru razboi mondial", a atentionat joi prim-ministrul francez Gabriel Attal, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

China il acuza pe presedintele Lai ca impinge Taiwanul spre „razboi”: „E o joaca cu focul, iar cei care fac asta se ard cu siguranța”

21:56, 24.05.2024 - China l-a acuzat vineri pe noul presedinte taiwanez, Lai Ching-te, ca impinge insula spre „razboi” si a amenintat sa reactioneze si mai puternic pana la „reunificarea completa a patriei”, in a doua zi a unor manevre militare de amploare, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Expert ONU: Uciderea unui palestinian de opt ani de catre soldatii israelieni in Cisiordania a fost o posibila crima de razboi

10:00, 02.05.2024 - Un expert al Organizatiei Natiunilor Unite a declarat ca dovezile colectate de BBC releva ca uciderea unui baiat palestinian de opt ani de catre soldatii israelieni in Cisiordania ocupata a constituit o posibila crima de razboi, informeaza BBC, relateaza Rador Radio Romania.

Razboi in Ucraina, ziua 798. Zelenski cere accelerarea livrarilor de arme pentru soldatii din prima linie

00:10, 01.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 798. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativa" a livrarilor de armament de la partenerii sai pentru a le permite trupelor sale sa faca fata trupelor rusesti.

Razboi in Ucraina, ziua 784: Kievul va solicita convocarea Consiliului NATO-Ucraina. Zelenski: „Sunt vietile umane diferite?”

07:05, 17.04.2024 -  „Lucram in fiecare zi, fara nicio pauza, pentru oportunitati mai mari in relatiile cu partenerii. Lucram pentru a obtine mai mult ajutor real. Lucram pentru a obtine o adevarata egalitate in apararea impotriva terorii, atunci cand aceleasi reguli, cu adevarat egale, se aplica pentru noi aici, in Ucraina,…


Ce parere ai despre aceasta stire?