Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O postare pe Facebook privind vânătoarea de urşi bruni stârneşte indignare

Publicat:

O postare pe un site de socializare privind vanatoarea de ursi bruni in Romania "cu trofeul garantat" a atras miercuri numeroase comentarii din partea romanilor, ei declarandu-se indignati ca acest lucru este posibil desi exista interdictii legale.



Pe Facebook s-a semnalat existenta unei oferte de vanatoare de ursi bruni pentru 4.500 de euro, pret in care este inclusa si cazarea, transportul, asigurarea si permisul de vanatoare, postata de George Richmond Elliott, de la Hunting and Sporting Scotland Ltd.

Potrivit site-urilor mai multor televiziuni de stiri o…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Proiect pentru implicarea cetațenilor in protejarea și refacerea solurilor, la Facultatea ...

11:05, 17.06.2024 - Universitatea „Ștefan cel Mare" din Suceava participa, printr-o echipa a Facultații de Silvicultura, la un important proiect de citizen science, cofinanțat de Uniunea Europeana prin programul Orizont Europa.Cu un buget total de peste 5 milioane de euro, proiectul „ECHO Implicarea ...

Workshop organizat de Facultatea de Silvicultura

03:05, 15.06.2024 - Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, printr-o echipa a Facultații de Silvicultura, participa la un important proiect de citizen science, cofinanțat de Uniunea Europeana prin programul Orizont Europa. Cu un buget total de peste 5 milioane de euro, proiectul ECHO Implicarea cetațenilor in știința…

Festivalul Alimentului, la USAMV Cluj-Napoca, cu peste 60 de lucrari de licența ale studenților, intre care mousse vegan de ciocolata, unt cu cimbru și chili sau savuroase beri artizanele

09:05, 04.06.2024 - Universitatea de Științe Agricole și Medicina Veterinara (USAMV) Cluj-Napoca gazduiește, in 7 iunie 2024, la Centrul de Cercetari pentru Biodiversitate din campus, a XI-a ediție a Festivalului Alimentului, un eveniment ce aduce in prim-plan talentele și abilitațile studenților de la Facultatea de Stiința…

Zece ani de la anexarea Crimeii: Conferința la Universitatea „Ovidius” din Constanța

13:10, 23.05.2024 - Facultatea de Istorie și Științe Politice (FISP) din cadrul Universitații „Ovidius” din Constanța, in parteneriat cu Institutul pentru Studii la Marea Neagra, organizeaza, marți, conferința „Black Sea Talks. Zece ani de la anexarea Crimeii”. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 11.00, in Sala Senatului,…

Cum a ajuns castorul inapoi in Romania dupa 175 de ani. „Inginerul ecosistemelor” construiește acum baraje vitale in toate regiunile țarii

15:36, 03.05.2024 - Castorul eurasiatic, cel mai mare mamifer rozator din Europa, a revenit in Romania printr-un program de repopulare a lacurilor și apelor curgatoare inceput in 1998. Specia este extrem de importanta in asigurarea echilibrului ecologic, acțiunile sale fiind folositoare atat in zone secetoase, cat și pentru…

Protecția mediului și teme ecologice actuale, abordate in cadrul simpozionului organizat de ...

15:05, 21.04.2024 - Universitatea „Ștefan cel Mare" din Suceava a gazduit, spre finele saptamanii trecute, cea de-a treia ediție a simpozionului "Educația ecologica și de protecția mediului in invațamantul preuniversitar". Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Silvicultura din Suceava ...

Expoziție despre ultimii dinozauri din Transilvania, la Targu Mureș!

06:05, 07.04.2024 - Muzeul Județean Mureș – Secția de Științele Naturii organizeaza joi, 18 aprilie, de la ora 18.00, vernisajul expoziției "Ultimii dinozauri din Transilvania".Aceasta este realizata de Universitatea „Babeș-Bolyai" Cluj-Napoca, prin Direcția Patrimoniu Cultural Universitar și Laboratorul de Paleotheriologie…

Expoziția temporara „Ultimii dinozauri din Transilvania”, in premiera la Targu Mureș

22:06, 06.04.2024 - Expoziția este realizata de Universitatea „Babeș-Bolyai" Cluj-Napoca, prin Direcția Patrimoniu Cultural Universitar și Laboratorul de Paleotheriologie și Geologia Cuaternarului – Institutul STAR și Muzeul Județean Mureș. Expoziția cuprinde patru reconstituiri in marime naturala ale reptilelor care populau…


Ce parere ai despre aceasta stire?