Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O planta miraculoasa scade colesterolul si vine in ajutorul cardiacilor! Chinezii o utilizeaza de mii de ani

Publicat:

Frunzele proaspete de ale acestei plante pot fi adaugate in supe, salate, sosuri, legume, iar boabele sale, macinate, pot fi folosite la condimentarea fripturilor si pestelui. Mai mult decat condiment, el este si o pretioasa planta-medicament. Supranumit si „patrunjelul chinezesc”, acesta se dovedeste de mii de ani un aliat puternic in lupta pentru sanatae. Bolile digestive si cardiovasculare pot fi tratate sau ameliorate cu ajutorul lui.Este o planta aromatica de la care se folosesc fie frunzele proaspete, fie semintele pentru a da savoare fripturilor, pestelui, supelor, salatelor. Insa nu doar…

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

Plante toxice pentru pisici. Renunța la ele daca ai feline in casa. Sunt foarte periculoase

07:35, 27.06.2024 - Iata cateva plante de apartament și de de gradina pe care ar trebui sa le eviți daca ai pisici. Crinii imperialiCrinii imperiali, care fac parte din familia Hemerocallis, sunt periculoși pentru pisici. Intreaga planta, tulpina, frunze, flori, polen și apa din vaza in care au fost ținuți este toxica…

VIDEO | Mana Maicii Domnului, planta care vindeca toate bolile. Este cea mai iubita floare din lume

23:30, 17.06.2024 - PLANTA VINDECaTOARE… Mana Maicii Domnului sau Lonicera Japonica este o planta cataratoare denumita stiintific Caprifoiul. Aceasta are florile de culoare alba la inceput, iar dupa cateva zile acestea isi schimba culoarea in galben. Parfumul plantei este unul foarter puternic, dulceag si transforma aceasta…

Coriandrul: planta de la care utilizam și frunzele și semințele și radacina. Proprietați și utilizari in bucatarie

07:00, 27.05.2024 - Coriandrul (Coriandrum sativum), cunoscut și sub denumirea de cilantro sau patrunjel chinezesc, este o planta aromatica folosita atat in bucatarie, cat și in medicina tradiționala. Aceasta planta versatila este apreciata pentru frunzele sale, semințele și chiar radacinile, fiecare parte avand un gust…

Coriandrul: planta de la care utilizam frunzele, semințele și radacina. Proprietați și utilizari in bucatarie

21:56, 26.05.2024 - Coriandrul (Coriandrum sativum), cunoscut și sub denumirea de cilantro sau patrunjel chinezesc, este o planta aromatica folosita atat in bucatarie, cat și in medicina tradiționala. Aceasta planta versatila este apreciata pentru frunzele sale, semințele și chiar radacinile, fiecare parte avand un gust…

Ce este vinul pelin si cum se obtine

17:56, 20.05.2024 - Mulți dintre consumatorii tradiționali de vin sunt obișnuiți cu vinuri precum Chardonnay, Pinot Gris sau Pinot Noir, insa exista o categorie de oameni care prefera sa bea cate un pahar dintr-o licoare bahica mai puțin cunoscuta, o adevarata bijuterie din domeniul viticulturii. Vinul de pelin este un…

Laptele cu mamaliga. Prelungește viața,benefica obezilor, protejeaza ficatul și scade colesterolul !

18:40, 18.04.2024 - Experții susțin ca laptele cu mamaliga protejeaza ficatul și il considera elixirul tinereții. Mamaliga si fierturile din porumb sunt consumate inca de pe vremea lui Columb. Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo Studii…

Dieta miraculoasa cu verdețuri: te slabește enorm intr-o perioada scurta de timp, fara sa-ți fie foame

13:41, 15.04.2024 -   Pare greu de crezut, dar, ca sa slabesti, nu trebuie sa renunti la toate bunatatile. Singura conditie este ca una dintre cele trei mese zilnice sa fie o mancare din verdeturi de primavara.Cum procedeaziTimp de o saptamana, combina mesele obisnuite cu una sau doua din mancarurile cu verdeturi de primavara.…

Cum pastrezi frunzele de menta proaspete o perioada mai lunga. Metodele simple pe care sa incerci

17:05, 07.04.2024 - Frunzele de menta sunt folosite in bucatarie, dar nu numai, pentru a adauga aroma și prospețime intr-o varietate de preparate, inclusiv ceaiuri, cocktail-uri, salate, sosuri, deserturi și condimente. Pentru a le pastra proaspete o perioada indelungata, ia aminte sfaturile de mai jos!


Ce parere ai despre aceasta stire?