Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O peşteră formată natural în Alpii elveţieni oferă o privelişte unică și este numită "Catedrala din gheață"

Publicat:

O pestera din gheata formata natural pe unul dintre ghetarii aflati la mare altitudine din Alpii elvetieni a devenit joi accesibila vizitatorilor care au venit sa admire imensa arcada albastra a ''catedralei din gheata'', informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri in Franța. Diplomația franceza se pregatește pentru un viitor turbulent in relațiile cu UE și in abordarea razboiului din Ucraina

15:40, 30.06.2024 - Daca partidul de extrema-dreapta Rassemblement National (RN - Adunarea Naționala) va caștiga majoritatea absoluta in urma alegerilor legislative anticipate din Franța, diplomatia franceza s-ar putea indrepta catre o perioada de turbulente fara precedent, comenteaza Reuters, potrivit Agerpres.Președintele…

Bulgaria va depune plangere impotriva fugarei Ruja Ignatova, așa-numita Cryptoqueen

22:45, 26.06.2024 - Bulgaria va depune plangere impotriva fugarei Ruja Ignatova, așa-numita Cryptoqueen, care a co-fondat o schema de criptomonede despre care autoritațile de reglementare cred ca a fraudat investitorii cu peste 4 miliarde de dolari, a declarat procurorul șef, potrivit Reuters. Nascuta in Bulgaria, Ignatova,…

A murit mama lui Michelle Obama. Primele declarații emoționante ale familiei despre Marian Robinson, numita afectuos "prima bunica"

08:05, 01.06.2024 - Marian Robinson, mama fostei prime doamne a SUA Michelle Obama, care a oferit sprijin si stabilitate, in special in timpul celor opt ani de presedintie a lui Barack Obama, a murit vineri la 86 de ani, au anuntat familiile Obama si Robinson, relateaza Reuters.

Fondatorul Forumului de la Davos, Klaus Schwab, se va retrage

18:51, 22.05.2024 - Klaus Schwab, fondatorul si presedintele executiv al Forumului Economic Mondial (WEF) de la Davos, se va retrage din functia actuala de conducere si va deveni presedintele consiliului de administratie al WEF in lunile viitoare, a anuntat organizatia, intr-un comunicat citat miercuri de AFP si Reuters.…

UE a adoptat o lege unica in lume: Pune punct dezvoltarii necontrolate a Inteligenței Artificiale

03:05, 22.05.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene au sustinut marti acordul politic din decembrie anul trecut privind reglementarea inteligentei artificiale (AI), iar noua legislatie va intra in vigoare luna viitoare, transmite Reuters.

Sanofi trece la concedieri

08:55, 19.04.2024 - Producatorul francez de medicamente Sanofi isi va restructura operatiunile comerciale din SUA pentru vaccinurile sale si va reduce un numar nedezvaluit de locuri de munca, transmite Reuters, conform News.ro.

O nava unica de navigație pe gheața din Rusia a luat foc: un mort și trei raniți in urma incendiului

10:55, 08.04.2024 - O nava unica de navigație pe gheața a Rusiei, Katerina Velikaya, a luat foc in timp ce era in reparație la șantierul naval Dalzavod din Vladivostok, regiunea Primorsky, a transmis Parchetul din Orientul Indepartat al Rusiei pe 8 aprilie, relateaza Kyiv Independent.


Ce parere ai despre aceasta stire?