Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă pată pe obrazul Bisericii Catolice: Ex-cardinal american, pus sub acuzare pentru pedofilie

Publicat:

Fostul cardinal american a fost pus sub acuzare pentru pedofilie in Massachusetts. El este cel mai inalt prelat din SUA care are probleme cu sistemul de justitie, motivul fiind un caz de abuz sexual comis asupra unui minor.

Fostul cardinal, unul dintre cei mai proeminenti prelati ai din SUA, a fost readus la statutul laic in 2019, pentru abuzuri homosexuale asupra adultilor si minorilor.

McCarrick a fost acuzat ca a agresat sexual un baiat care avea atunci 16 ani.

Abuzul ar fi avut loc in anii 1970, in timpul unei receptii la Wellesley

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hunten Biden, fiul președintelui american, gasit vinovat pentru trei capete de acuzare

20:55, 11.06.2024 - Hunter Biden, fiul președintelui SUA, a fost gasit vinovat marți de toate cele trei capete de acuzare in legatura cu cumpararea unei arme de foc in timp ce era consumator de droguri, scrie The Guardian.

Un american a caștigat la loterie jucand numarul de inregistrare al mormantului soției lui

22:05, 18.05.2024 - Un barbat din Statele Unite ale Americii a caștigat la loterie 100.000 de dolari jucand numarul de inregistrare al mormantului soției lui. Leonard Beach a primit un bilet de loterie gratuit, in urma unei promoții pentru Loteria de Stat din Massachusetts, și a devenit unul dintre cei trei caștigatori…

Provocare fatala: un adolescent american a murit dupa ce a mancat un chips ultra picant

12:50, 17.05.2024 - Un adolescent din Massachusetts a murit pe 1 septembrie 2023, dupa ce a participat la provocarea „One Chip Challenge” pe rețelele de socializare, care implica consumul unui chips tortilla extrem de picant, arata raportul de autopsie consultat de Associated Press.

Care este diferența dintre umorul post-sovietic de umorul occidental, american

06:50, 12.04.2024 - Umorul din țarile post-sovietice se aseamana, dar difera de umorul occidental și american, deoarece oamenii care traiesc acolo au experiențe de viața diferite, mentalitați diferite, medii culturale diferite. O astfel de opinie a exprimat Ruslan Chicago Gilca de la Comedy Street și Dmitri Krasilnikov,…


Ce parere ai despre aceasta stire?