Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă lovitură primită de Simona Gherghe. Ce se întâmplă în casa vedetei, după ce a făcut covid

Publicat:

au primit o noua veste. Ce se intampla cu celebra prezentatoare de TV, dupa ce s-a infectat cu coronavirus? Moderatoarea show-ului ‘Mireasa’ a primit o noua lovitura. Cum se simte vedeta și care sunt problemele pe care le intampina acum? Ea se afla in a patra zi de izolare. „Sunt in ziua […] The post O noua lovitura primita de . Ce se intampla in casa vedetei, dupa ce a facut covid appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Gherghe, la spital pe perfuzii. A ajuns de urgența pe mana medicilor, ce se intampla cu prezentatoarea TV

11:20, 12.06.2024 - Celebra prezentatoare TV, Simona Gherghe trece in aceste zile prin momente ceva mai delicate. Vedeta a ajuns de urgența la spital pe perfuzii, publicand și cateva imagini de pe patul de spital. De ce Simona Gherghe a ajuns de urgența la spital Nu se știu exact motivele pentru care Simona Gherghe a ajuns…

„Dinamo Badea”, foarte aproape de faliment » Curtea de Apel a luat decizia: lovitura primita de Nicolae Badea

16:20, 04.06.2024 - CS AFC Dinamo, echipa ce evolueaza in Liga a 4-a, supranumita și „Dinamo Badea” primește o noua lovitura: Curtea de Apel București a judecat recursul depus de entitate, care a atacat respingerea planului de reorganizare. # Societatea este in insolvența inca din anul 2010. Judecatorii cazului au respins…

Lovitura pentru șoferii din Romania. Se intampla la pompa de la 1 iulie 2024, noi scumpiri la benzina și motorina

19:00, 19.05.2024 - Vesti foarte proaste pentru soferii romani! Dupa ieftinirile de la pompa, de la 1 iulie 2024, preturile vor creste atat la motorina, cat si la benzina. Cu cat se scumpesc carburanții, de fapt. Benzina și motorina se scumpesc de la 1 iulie 2024 Conducatorii auto din Romania s-au bucurat, in ultimele…

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Cum a comentat Antonia captura de ecran in care apare alaturi de foști concurenți: „Nu e live”

16:45, 14.05.2024 - Simona Gherghe i-a aratat Antoniei o captura de ecran in care apare ea cu foști concurenți. Iubita lui Cristian a spus ca ea nu a intrat live pe rețelel sociale in perioada in care a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. Antonia s-a intors in casa dupa 10 zile, la dorința lui Cristian.

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Incalcare grava de regulament, cu consecințe imediate. Ce au facut Maria și Ștefan

15:35, 13.05.2024 - Maria și Ștefan au fentat camerele și lavalierele la petrecerea de sambata din casa Mireasa. Cei doi iubiți au incalcat regulamentul emisiunii. Simona Gherghe a anunțat ca fiul doamnei Iuliana intra in cursa de eliminare.

Lovitura dura pentru fostul presedinte Ion Iliescu. Se intampla vineri, 26 aprilie 2024, in dosarul Mineriadei

19:55, 24.04.2024 - Dupa ce președintele Iohannis semna cererea de trimitere in judecata formulata pe numele lui Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, asistam la o lovitura dura pentru fostul presedinte Ion Iliescu, și totul se intampla vineri, 26 aprilie 2024, in dosarul Mineriadei. Asistam la o lovitura dura pentru…

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Simona Gherghe, anunț important. Ce se va intampla in gala: „Dam un refresh acestui sezon”

17:10, 18.04.2024 - Simona Gherghe a promis o veste importanta atat pentru concurneții sezonului 9 cat și pentru telespectatori. La finalul emisiei live de pe 18 aprilie 2024, prezentatoarea Mireasa a venit cu anunțul important!

Netanyahu recunoaște ca o lovitura israeliana a ucis „oameni nevinovați” in Gaza: „Se intampla in razboi”

15:45, 02.04.2024 - Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a recunoscut ca un atac israelian „neintenționat” a ucis „oameni nevinovați” in Gaza, dupa ce șapte persoane care lucrau pentru organizația caritabila de ajutor alimentar World Central Kitchen au fost ucise, relateaza BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?