Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă lege care interzice centralele de apartament

Publicat:
O nouă lege care interzice centralele de apartament

a votat, in data de 26 iunie, o noua lege care interzice centralele de apartament pe gaz care nu sunt eficiente. Aceasta lege modifica legea 372/2005 despre eficiența energetica a cladirilor și va fi trimisa spre aprobare finala. Noile reguli cer ca centralele de apartament sa fie inlocuite cu sisteme de incalzire mai eficiente și mai prietenoase cu mediul. Iata care sunt noile sisteme de incalzire permise: Sisteme care folosesc energie regenerabila, cum ar fi energia solara sau eoliana Sisteme de cogenerare și trigenerare, care produc atat caldura,… Articolul O noua lege…

Citeste articolul mai departe pe magazinsalajean.ro…  

Sursa articol si foto: magazinsalajean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Centralele de apartament, interzise in Romania. Cu ce vor fi inlocuite

13:30, 28.06.2024 - Centralele de apartament vor fi interzise din 2040, Parlamentul a adoptat legea și aceasta urmeaza sa fie promulgata. Camera Deputaților a aprobat miercuri, 26 iunie, in calitate de camera decizionala, un proiect legislativ pentru modificarea si completarea Legii 372/2005 privind performanta energetica…

Legea privind centralele de apartament: Romanii care NU vor fi afectați de noile prevederi

13:40, 27.06.2024 - In Camera Deputaților a fost adoptat proiectul privind eficiența energetica a cladirilor, ceea ce va avea impact inclusiv asupra viitoarelor centrale de apartament. Inițiatorii legii au explicat filosofia din spatele proiectului și arata faptul ca prin aceasta lege, romanii nu vor fi nevoiți sa renunțe…

Legea privind noile sisteme de incalzire care vor fi acceptate a fost adoptata

09:45, 27.06.2024 - Deputații au adoptat, in calitate de for decizional, un proiect de modificare și completare a Legii 372/2005 privind performanța energetica a cladirilor. Actul normativ va fi trimis la promulgare. Noile modificari prevad ca centralele pe gaz din apartamente, in special acele sisteme de incalzire care…

Lege adoptata. Parlamentul interzice centralele de apartament. Care sunt noile sisteme de incalzire permise de lege

16:36, 26.06.2024 - Pe 26 iunie 2024, deputații au adoptat un proiect de lege pentru modificarea și completarea Legii 372/2005 privind performanța energetica a cladirilor, care va merge la promulgare. Aceasta va avea un impact semnificativ asupra sistemelor de incalzire din apartamente, impunand inlocuirea centralelor…

Legea s-a adoptat in Parlament: Centralele de apartament vor trebui inlocuite. Noile sisteme de incalzire care vor fi acceptate

13:10, 26.06.2024 - Deputatii au adoptat, decizional, un proiect pentru modificarea si completarea Legii 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor. Actul normativ merge la promulgare. Conform noilor modificari, centralele pe gaz din apartamente care nu corespund noilor indici de performanța energetica, trebuie…

Centralele de apartament nu vor fi interzise in Uniunea Europeana. Comisia Europeana: a fost o dezinformare

19:35, 05.04.2024 - Centralele de apartament nu vor fi interzise in Uniunea Europeana. Comisia Europeana: a fost o dezinformare Centralele de apartament nu vor fi interzise in Uniunea Europeana. Potrivit Comisiei Europene, UE nu interzice cazanele sau sistemele de incalzire – centrale, boilere, incalzitoare etc. – pe baza…

UE nu interzice centralele de apartament, ci vrea sa le elimine treptat. Pana cand trebuie sa dispara

15:10, 05.04.2024 - Comisia Europeana a ținut sa precizeze ca UE nu interzice centralele de apartament și alte sisteme de incalzire care folosesc combustibili fosili, ci doar vrea sa le elimine treptat. Uniunea Europeana nu interzice cazanele sau sistemele de incalzire, cum ar fi centrale, boilere, incalzitoare, etc.,…

Centralele de apartament nu vor fi interzise. Comisia Europeana: A fost o dezinformare

14:05, 05.04.2024 - Uniunea Europeana nu interzice cazanele sau sistemele de incalzire - centrale, boilere, incalzitoare etc. - pe baza de combustibili fosili, transmite Comisia Europeana intr-un comunicat in care combate dezinformarile aparute pe aceasta tema. Comisia precizeaza ca Directiva care prevede eliminarea treptata…


Ce parere ai despre aceasta stire?