Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O noua demisie din PSD. Secretarul general al filialei Resita: Imi pare rau ca am pus umarul la constructia unui sistem bolnav, un sistem in care Guvernul da o lege in favoarea unui singur om

Publicat:

, secretarul general al PSD Resita, si-a anuntat demisia din partid, in semn de protest in urma aprobarii ordonantei de modificare a , scrie presa locala. In urma demisie, Lupsa isi pierde si calitatea de consilier local, functie in care a fost ales pe listele PSD in iunie 2016.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune secretarul general NATO despre decizia Romaniei de a dona Ucrainei un sistem de rachete sol-aer PATRIOT

21:30, 20.06.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat decizia Romaniei de a dona Ucrainei o baterie de rachete antiaeriene Patriot, descriind-o ca fiind „foarte necesara” pentru consolidarea apararii aeriene impotriva amenințarilor din partea Rusiei, conform agenției EFE, citata de Agerpres.

Secretarul general al NATO renunța la planurile privind un fond pe cinci ani pentru Ucraina, dupa opoziția statelor membre. Ce propune in schimb?

10:26, 08.06.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, renunța la planurile de a crea un fond pe cinci ani pentru sprijin militar pentru Ucraina, dupa ce s-a confruntat cu opoziția aliaților. In schimb, el le cere țarilor NATO sa continue sa creasca contribuțiile actuale, relateaza Bloomberg.

Seminarul „China și lumea – cooperare, provocare și caștig comun”

18:10, 31.05.2024 - Seminarul cu tema „China și lumea – cooperare, provocare și caștig comun” a avut loc joi, la Beijing, in organizarea China Media Group (CMG) și Universitații Renmin din China, la trei ani dupa ce Secretarul general Xi Jinping a prezentat necesitatea consolidarii capacitaților de comunicare internaționala. …

Secretarul general al NATO e in favoarea ideii ca SUA sa ridice anumite restricții privind utilizarea armelor americane pe teritoriul Rusiei

12:55, 25.05.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, s-a alaturat apelurilor in creștere ale liderilor occidentali ce pledeaza pentru anularea interdicției privind utilizarea de catre Ucraina a armelor furnizate de Occident pentru a lovi ținte in Rusia, potrivit unui interviu acordat The Economist.

Masuri la frontierele comune dintre Bulgaria și Romania pentru sezonul estival

18:51, 22.05.2024 - Secretarul de stat pentru ordine și siguranța publica, chestor general de poliție Bogdan Despescu, a avut o intrevedere de lucru la Ruse, in Bulgaria, cu secretarul general al Ministerului de Interne bulgar, Dimitar Kandaldzhiev. S-au discutat și masuri i

Nou sistem informatic la Casa Naționala de Pensii. Cu aplicatia „e-Talon”, cuponul de pensie va fi emis automat in format electronic

14:25, 16.05.2024 - Guvernul a aprobat finantarea noului sistem informatic al Casei Nationale de Pensii Publice (CNPP). Proiectul de modernizare are o valoare totala de 131.282.000 lei, bani asigurati din fonduri externe nerambursabile, prin PNRR.

Declaratii de avere Constanta: Ce avere are Silvica Olteanu, secretarul general al Orasului Cernavoda? Sotul sau este sef serviciu in Primaria Cernavoda (DOCUMENTE)

17:10, 08.04.2024 - In Sectiunea Document pot fi consultate declaratiile de avere si de interese ale Silvicai Olteanu, secretarul general al Orasului Cernavoda, dar si cele ale lui Ionut Mihai Olteanu, sotul sau, seful Serviciului Patrimoniu si Cadastru din primarie.Cotidianul ZIUA de Constanta prezinta averile si interesele…

Secretarul general al NATO ar putea propune azi crearea unui fond de 100 miliarde Euro pentru Ucraina. Care va fi angajamentul Romaniei?

10:00, 03.04.2024 - Urgența este foarte mare caci, pe de o parte, Ucraina are probleme din ce in ce mai mari in asigurarea efectivelor necesare pentru operațiunile militare și in achiziționarea echipamentelor necesare.


Ce parere ai despre aceasta stire?