Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O navă comercială a fost lovită de o dronă lansată de rebeli houthi în largul coastelor Yemenului

Publicat:
O navă comercială a fost lovită de o dronă lansată de rebeli houthi în largul coastelor Yemenului

O nava comerciala a fost avariata, iar echipajul sau a fost usor ranit de un atac cu drone in largul coastei Yemenului, unde rebelii yemeniti houthi isi inmultesc raidurile impotriva navelor comerciale, au anuntat duminica doua agentii de securitate maritima.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu drona avariaza o nava comerciala in Marea Roșie: Agenția britanica

18:55, 23.06.2024 - Un atac cu drona a avariat o nava comerciala in Marea Roșie, in apropierea Yemenului, duminica dimineața, deși nu au fost raportate raniți, potrivit unei agenții britanice de securitate maritima. Navele din jurul Marii Roșii, care este vitala pentru comerțul mondial, au fost atacate in mod repetat de…

Naufragiu in largul Yemenului: Zeci de migranți au murit in largul coastei (ONU)

16:05, 11.06.2024 - O ambarcatiune care transporta peste 200 de migranti s-a scufundat in largul coastei Yemenului, provocand moartea a cel putin 39 dintre acestia, a anuntat marti o agentie a Natiunilor Unite, relateaza AFP.

Alerta in largul Yemenului: rebelii houthi au lovit cu o racheta o nava cargo sambata seara

04:40, 09.06.2024 - O racheta a lovit o nava cargo sambata seara in largul Yemenului, unde atacurile rebelilor houthi sunt in crestere impotriva navelor comerciale, a anuntat compania britanica de securitate maritima Ambrey, care nu a raportat raniti, relateaza AFP, citat de AGERPRES.

Rebelii houthi s-au razbunat pentru atacurile din Rafah și au lovit cu rachete mai multe nave, in largul Yemenului

08:40, 30.05.2024 - Rebelii houthi au revendicat miercuri atacul asupra unei ambarcațiuni elene si a altor cateva nave in largul coastelor Yemenului, susținand ca este un raspuns la atacurile israeliene asupra Rafah.

La 100 de ani dupa ce au fost ­considerate disparute, balenele sei au reaparut in largul coastelor Patagoniei

01:21, 14.05.2024 - Balenele gigantice sei (Balaenoptera borealis), care au disparut din apele din largul coastelor Patagoniei in urma cu un secol din cauza vanatorii excesive, au inceput sa reapara in aceste ape, fapt care demonstreaza modul in care speciile isi pot reveni daca sunt luate masuri adecvate pentru protectia…

Razboi in Ucraina, ziua 794. Hotel din Nikolaev, distrus de o drona lansata de rusi

09:45, 28.04.2024 - Un hotel din orașul ucrainean Nikolaev a fost lovit de o drona lansata de ruși. Cladirea a fost distrusa. Rușii susțin ca hotelul este folosit de mercenari. In urma atacului a izbucnit un incendiu. Guvernatorul ucrainean al regiunii susține ca nu sunt victime, potrivit Reuters. „Inamicul a atacat orașul…

O alta nenorocire in Yemen: trei femei si doua fete au fost ucise intr-un atac cu drona in sudul țarii

06:30, 28.04.2024 - Trei femei si doua fete din Yemen au fost ucise sambata intr-un atac cu drona in sudul Yemenului, potrivit rebelilor houthi si surselor guvernamentale care s-au acuzat reciproc ca se afla in spatele acestuia, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

O drona extrem de ciudata a fost gasita in largul coastelor Romaniei

12:00, 16.04.2024 - O drona maritima neobișnuita a fost descoperita in largul coastelor Romaniei, scrie portalul Naval News.Potrivit informatiilor publicației, drona consta din elemente americane și sovietice.Este asamblata pe baza ambarcatiunii americane de salvare AM-800 cu o carcasa din aluminiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?