Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O maşină a spulberat o căruţă, pe DN 24D. Atelajul nu era semnalizat, iar proprietarul nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante

Publicat:

Un tanar de 26 de ani a intrat cu masina pe care o conducea intr-o caruta care circula in acceasi directie de mers. O persoana a fost spitalizata, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la Pucioasa! Un biciclist a murit, dupa ce a fost spulberat de o mașina. Impactul a fost teribil

11:55, 29.06.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, sambata, pe strada C. Olanescu, din Pucioasa. Un biciclist și-a pierdut viața dupa ce a fost spulberat de o mașina. Impactul cu autoturismul i-a fost fatal biciclistului in varsta de 54 de ani, din localitate. Medicii nu au mai putut sa-l salveze pe  barbat, care a…

O mașina de Poliție a spulberat o femeie: trecea strada prin loc nepermis

21:05, 23.06.2024 - O batrana de 76 de ani, care traversa strada prin loc nepermis, a fost accidentata duminica de o mașina de poliție in municipiul Sfantu Gheorghe, informeaza Mediafax. Agentul de poliție care conducea autospeciala a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul nu a indicat consumul de bauturi alcoolice.

Trei romani au fost arestați in Olanda, dupa ce au impușcat din mașina un fazan, cand se intorceau de la pescuit

14:30, 27.05.2024 - Trei barbați romani au fost arestați duminica la Colijnsplaat, in sudul Olandei, dupa ce in mașina lor au fost gasite o pușca cu aer comprimat și un fazan impușcat. Unul dintre barbați a declarat ca arma ii aparține și ca a impușcat pasarea din mașina, relateaza site-ul regional de știri HVZeeland.Poliția…

Accident teribil in București: Pieton spulberat de o mașina in timp ce traversa strada

15:15, 22.05.2024 - Un pieton a fost lovit mortal, miercuri, de o mașina la intersecția dintre Bulevardul Basarabia și strada Aleea Budacu din Capitala.Din informațiile preliminare ale Brigarii Rutiere a Capitalei, șoferul unei mașini care se deplasa pe str. Aleea Budacu a virat pe bd. Basarabia și a surprins și accidentat…

Un copil pe bicicleta, spulberat de o mașina la Ialoveni: Baiatul de 13 ani, transportat la spital

19:55, 22.04.2024 - Un accident rutier a avut loc aseara, pe data de 21 aprilie, in apropierea localitații Țipala. Potrivit oamenilor legii, impactul a avut loc intre un automobil Opel și o bicicleta condusa de un minor de 13 ani. In urma accidentului, copilul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

ACCIDENT pe varianta Zorilor-Manastur: Alt pieton spulberat de masina in Cluj-Napoca / Traversare prin loc nepermis

09:35, 22.04.2024 - Un al 2-lea accident cu pieton lovit de masina a avut loc in dimineata zilei de luni, 22 aprilie, dupa cel de pe Bulevardul Muncii care a avut loc chiar pe trecerea de pietoni. De data aceasta pietonul traversa strada Frunzisului printr-un loc nemarcat. 

Intre tragedie și comedie. Cu proprietarul in arest la domiciliu, mașina fostului prefect de Gorj a fost implicata intr-un accident (FOTO)

09:25, 07.04.2024 - Mașina lui Dan Ilie Morega a fost implicata intr-un accident. De data aceasta, insa, fostul prefect aflat in arest la domiciliu nu se mai afla la volan. Autoturismul a fost lovit in timp ce se afla in parcare.Mașina de lux a baronului de Gorj era parcata pe o strada din Targu-Jiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?