Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O mare companie are mii angajaţi la Sibiu prin parteneriate cu şcoli duale şi universităţi

Publicat:
O mare companie are mii angajaţi la Sibiu prin parteneriate cu şcoli duale şi universităţi

a ajuns la 4.500 de angajati la Sibiu prin parteneriate cu scoli duale si universitati, anunța . Continental, cea mai mare companie din sectorul auto din Romania, cu 20.300 de angajati si care are la fabricile din Sibiu 4.500 de angajati recruteaza an de an sute de specialisti, tehnicieni si ingineri in cadrul parteneriatelor pe care le deruleaza cu universitatile si liceele, a explicat , general manager al , in cadrul unui eveniment al companiei.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț crucial pentru angajați: Cum se calculeaza concediul medical in 2024 și ce bani primești

21:10, 29.06.2024 - Concediul medical reprezinta un drept esențial al fiecarui angajat din Romania, oferind sprijin financiar in caz de incapacitate temporara de munca din motive de sanatate. Insa, ințelegerea modului in care este acordat și calculat acest concediu poate fi cruciala pentru angajați.

La Alba Iulia s-a desfașurat cea de-a VI-a ediție a concursului in4it-UAB. Au participat 15 echipe de studenți care au dezvoltat proiecte software

11:21, 26.06.2024 - Facultatea de Informatica și Inginerie din cadrul Universitații „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, in colaborare cu Primaria Municipiului Alba Iulia, Consiliul Județean Alba, Bosch Automotive SRL și Continental Sibiu, a organizat cea de-a VI-a ediție a concursului in4it-UAB intre 20 și 23 iunie 2024.…

Peste 1.800 de elevi și profesori din 52 de școli din Romania și Republica Moldova au ...

11:05, 05.06.2024 -  In perioada 30 mai - 3 iunie, Școala Putna a fost gazda ediției a XXII-a a Festivalului Interjudețean „Zilele Sportului Școlar". Cele 87 de intreceri la 10 discipline sportive au adunat la start peste 1.800 de elevi și profesori din 52 de școli din Romania și Republica Moldova. ...

Bataie de joc cu bani cheltuiți pe școli și gradinițe fara copii. In unele cladiri se mai fac praznice și cumetrii

23:45, 17.04.2024 - Milioane de euro au aruncat pe apa sambetei autoritațile locale din Romania, din fonduri de la Banca Mondiala sau guvernamentale, pentru școli fara elevi. Numai in județul Botoșani sunt cel puțin 22 de școli astfel finanțate și inchise din lipsa de elevi.

Romania, cea mai mare inflatie din UE in martie, dar in scadere, urmata la distanța de Croația

15:21, 17.04.2024 - Romania a avut in luna martie cea mai mare inflație din Uniunea Europeana, de 6,7%, la mare distanța de urmatoarea clasata, Croația, cu 4,9%, arata datele publicate miercuri de Biroul european de Statistica Eurostat, informeaza Ziarul Financiar.

Fenomenul care risca sa arunce in aer piața muncii din Romania: Jumatate din patroni risca sa ramana fara angajați!

15:40, 11.04.2024 - 47% dintre cei care au participat la un sondaj spun ca se afla in cautarea unui nou loc de munca, iar 40,6% declara ca, deși schimbarea jobului nu este o prioritate, sunt dispuși sa o faca daca gasesc un job despre care cred ca li s-ar potrivi, potrivit eJobs.ro, scrie Mediafax.

Investiție nerentabila de 12 milioane de euro. Tranzit redus pe Aeroportul Baneasa

17:50, 07.04.2024 - Pe Aeroportul Baneasa, in care s-au investit 12 milioane de euro pentru modernizare, opereaza in principal curse private. Aeroportul se afla pe ultimele locuri in clasamentul celor mai tranzitate porți aeriene din Romania, noteaza Ziarul Financiar.

Americanii intra puternic pe piața electrocasnicelor din Romania: o mare tranzacție a fost finalizata

23:10, 06.04.2024 - Americanii intra puternic pe piața electrocasnicelor din Romania: o mare tranzacție a fost finalizataTranzactia dintre grupul turc Arcelik si grupul american Whirlpool a fost finalizata. In tranzacție au intrat și fabricile Arctic din Dambovita, anunța Ziarul Financiar, relateaza MEDIAFAX.


Ce parere ai despre aceasta stire?