Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O lega cu bandă adezivă și o agresa sexual. Coşmarul prin care a trecut o moldoveancă, violată de propriul cumnat

Publicat:

Un moldovean stabilit in Italia, și-a agresat sexual cumnata in varsta de 18 ani, care venise in peninsula in cautarea unui loc de munca, scrie stirilocale.md.S-a intamplat in comuna Sassello, provincia Savona.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de 13 ani, din Dambovița, batuta și violata de propriul tata! Barbatul a fost arestat preventiv

19:25, 21.06.2024 - Chinuri groaznice intampinate de o copila de 13 ani, din comuna Vișina, județul Dambovița! Minora a fost batuta și violata de propriul tata, un barbat in varsta de 34 de ani. Pentru faptele comise, dambovițeanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce, joi, 20 iunie, fusese reținut pentru…

O moldoveanca, nevoita sa schimbe domiciliul de 3 ori in cateva luni, in Italia, fiind harțuita și amenințata de fostul iubit. Pedeapsa primita de barbat

20:05, 01.06.2024 - Un barbat in varsta de 39 de ani, originar din Republica Moldova, a fost condamnat in Italia la un an și patru luni de inchisoare cu suspendare pentru harțuire, dupa ce și-a terorizat fosta partenera timp de aproximativ doi ani, in perioada 2021 – 2023, scrie rotalianul.com .

Liderul gruparii Sportivilor, batut in Italia de o banda de hoți din Romania / Cum a ajuns Mircea Nebunu in mijlocul unei reglari de conturi!

22:50, 09.04.2024 - Liderul interlop bucureștean Mircea Nebunu ar fi fost atacat, in Italia, de membrii unei bande de hoți din Romania, in contextul unei reglari de conturi. Motivul scandalului ar avea legatura cu o presupusa taxa de protecție.


Ce parere ai despre aceasta stire?