Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O învățătoare a găsit o metodă ingenioasă să-i convingă pe copii să citească: bibliozaurul

Publicat:

O invațatoare dintr-o comuna din Timiș a gasit o metoda ingenioasa de a-i convinge pe copii sa citeasca. Ea a realizat un bibliozaur, un autobuz pe care il renoveaza pentru a fi transformat intr-o biblioteca.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi copii din Timiș, de 13 si de 15 ani, au murit inecați in timp ce erau la scaldat

20:46, 20.06.2024 - Tragedia a avut loc joi, 20 iunie, in raul Timis, la Lugoj, si in canalul Aranca, la Sannicolau Mare, unde cei doi adolescenti, de 13 si de 15 ani, au intrat sa se scalde, dar au fost luați de ape, au informat reprezentantii IPJ Timis.Trupul adolescentului de 15 ani inecat in raul Timiș a fost gasit…

Bișnițarii iși fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins in detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasa gasita prin care poliția nu poate interveni

10:01, 01.06.2024 - La Londra, totul pare pus la punct in privința organizarii. Securitatea pentru finala Ligii Campionilor a sporit de la o zi la alta, iar evenimentele negative lipsesc cu desavarșire, intrucat fanii celor doua pretendente la marele trofeu, Borussia Dortmund și Real Madrid, sunt relaxați in așteptarea…

O invațatoare de la sat aduce copiii la școala printr-o metoda unica. „Am in vedere progresul copilului, nu calificativul”

16:06, 28.05.2024 - De 22 de ani, Georgeta Safta duce munca de convingere cu parinții copiilor mici din comuna Bujoreni, județul Valcea, cu luni sau chiar ani de zile inainte ca aceștia sa fie preșcolarizabili pentru a-i determina sa ii inscrie la gradinița, prevenind astfel abandonul școlar in ciclul gimnazial.

Zeci de copii, așteptați sa participe la a doua ediție a Festivalului „Dulce grai” din Nadrag

17:16, 14.05.2024 - O manifestare de suflet va avea loc in comuna Nadrag, din județul Timiș, chiar de Ziua Internaționala a Copilului. Este vorba despre a doua ediție a Festivalului – concurs de folclor pentru copii „Dulce grai”, la care sunt așteptați sa se inscrie zeci de elevi.

Copil de 2 ani la spital dupa ce a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii, in Timiș

15:15, 27.04.2024 - Incident nefericit intr-o localitate din Timiș. Un copil in varsta de 2 ani a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii. Baiețelul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Un barbat i-a taiat gatul femeii cu care avea 6 copii și a dat foc anexei casei. Ulterior a fost gasit carbonizat

13:05, 08.04.2024 - Caz șocant intr-un sat din județul Timiș intamplat in urma cu cateva ore. Un barbat, pe fondul consumului de alcool, și-a injungiat partenera in zona gatului și a incendiat o anexa a casei.

Satul-labirint din Botoșani. Metoda ingenioasa prin care un catun s-a aparat de invadatori

09:55, 03.04.2024 - Satul-labirint din Botoșani. Metoda ingenioasa prin care un catun s-a aparat de invadatori Satul Vatra din județul Botoșani seamana cu un labirint populat, avand zeci de ulițe care se intrepatrund și se despart, ce sunt cunoscute doar de localnici. Catunul a fost gandit așa in Evul Mediu, pentru a feri…

Satul-labirint din nordul Moldovei. Metoda ingenioasa prin care un catun s-a aparat de invadatori

22:35, 02.04.2024 - Satul Vatra din județul Botoșani seamana cu un labirint populat, avand zeci de ulițe care se intrepatrund și se despart, ce sunt cunoscute doar de localnici. Catunul a fost gandit așa in Evul Mediu, pentru a feri populația de atacurile tatarilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?