Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-a căsătorit! Și-a găsit fericirea în brațele unui conoscut om de afaceri!

Publicat:

O fosta concurenta a celui de-al doilea sezon &"Mireasa pentru fiul meu&" s-a casatorit ieri cu logodnicul ei, Razvan.

Sora lui Raymond din sezonul al treilea al emisiunii matrimoniale a spus un &"da&" din tpata inima. Vanessa a intrat în competiție în luna februarie 2013, pe când avea numai 20 de ani, însa nu a reușit sa întâlneasca pe nimeni cu care sa își întemeieze o familie, așa ca a parasit concursul doua luni mai târziu.

În luna iulie, Vanessa le-a dezvaluit prietenilor inelul de logodna, iar…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexandra de la Mireasa, sezonul 5, imagini de senzație din vacanța. Fosta concurenta și iubitul se afla la Monaco. S-au logodit la finalul anului la Paris / FOTO

21:50, 24.06.2024 - Nu și-a gasit jumatatea pe cand era in concurenta la Mireasa, dar cu siguranța soarele a rasarit pe strada ei, dupa ce a parasit competiția. Alexandra a participat in sezonul 5, iar de mai bine de un an formeaza un cuplu cu actualul iubit, care a cerut-o in casatorie la finalul lui 2023 la Paris. De…

Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 au sarbatorit șase luni de cand s-au casatorit civil. Mesajul emoționant transmis de fosta concurenta: "Cand ma gandesc..." / FOTO

19:30, 22.06.2024 - Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 sarbatoresc șase luni de cand au spus DA in fața ofițerului starii civile. Cei doi indragostiți au devenit soț și soție cu jumatate de an in urma și se pare ca relația dintre ei decurge foarte bine.

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, iubește din nou, dupa divorțul de Sergiu! Ce spune fosta concurenta despre noul ei iubit: "Locul din inima mea..." / FOTO

08:55, 04.06.2024 - Dupa desparțirea și divorțul oficial de Sergiu, Madi de la Mireasa sezonul 8, simte, din nou, cum se spune, fluturi in stomac. Fosta concurenta a anunțat ca iubește din nou și ca este intr-o relație. Iata ce spune despre noul ei iubit.

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?