Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O fetiţă de doi ani, în comă alcoolică după ce a băut vişinată

Publicat:

O fetita de doi ani din localitatea Scaesti, judetul Dolj, a fost transportata la spital in stare grava luni, dupa ce a baut visinata, copila fiind gasita inconstienta de mama ei intr-un sant de...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Care este cauza morții Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Ce arata rezultatul preliminar de la INML / VIDEO

20:05, 30.05.2024 - La Acces Direct de la Antena Stars a fost prezentat rezultatul preliminar de la Institutul Național de Medicina Legala (INML) in cazul micuței in varsta de doi ani din Dolj, care a fost omorata. Iata care este cauza morții Raisei!

Acces Direct. Cum se comporta verișorul Raisei cu fetița de doi ani. Mama micuței din Dolj a facut declarații importante: „Are probleme...” / VIDEO

19:20, 30.05.2024 - Mama Raisei, fetița in varsta de doi ani din Dolj, care a fost omorata și lasata intr-o groapa, a vorbit despre comportamentul pe care nepotul ei, presupusul criminal, il avea cu micuța. Femeia care i-a dat viața fetiței a facut declarații importante. Iata ce a marturisit Cristina in exclusivitate pentru…

Parinții Raisei, fetița de doi ani ucisa, fac acuzații extreme: Principalul suspect a avut un complice!

16:11, 29.05.2024 - Parinții Raisei, fetița de doi ani gasita moarta in Dolj, fac acuzații grave. Aceștia susțin ca principalul suspect in cazul uciderii fiicei lor ar fi avut un complice.„A intrat ultima data la sora mea. Se vede pe camera destul de bine.

Marturisirile șocante facute de mama Raisei, fetița de doi ani gasita decedata. Femeia crede ca un alt adult ar fi contribuit la moartea micuței: „A fost omorata!”

15:55, 29.05.2024 - Mama Raisei, fetița in varsta de doi ani care a fost gasita fara suflare in Dolj, a facut marturisiri șocante. Femeia crede ca un alt adult ar fi contribuit la moartea micuței. Iata ce declarații neașteptate a facut!

Fratele Raisei, fetița moarta in Dolj, a fost luat de urgența in plasament! Ce se intampla in familia ei

09:55, 29.05.2024 - Se iau masuri dupa moartea fetiței din Dolj! Fratele ei a fost luat de urgența in plasament și polițiștii continua audierile pentru a face lumina in acest caz. Familia ei ar avea probleme mari cu camatarii și ar fi fost amenințata de mai multe ori in ultima perioada!

Cum a reacționat familia Raisei, dupa ce a aflat ca a fost gasita moarta! Cu toții au sperat pana in ultimul moment ca fetița din Dolj va supraviețui: ”E vie?”

14:45, 28.05.2024 - Raisa, fetița disparuta in Dolj, a fost gasita moarta. Familia ei a sperat pana in ultimul moment ca va fi o poveste cu final fericit, dar iata ca lucrurile nu au decurs cum și-au dorit. Astazi au primit cu toții vestea tulburatoare ca fetița a fost gasita moarta. Iata cum au reacționat!

BREAKING Fetița de 2 ani din Dolj, gasita moarta la cateva sute de metri de casa / Raisa era plina de sange

11:10, 28.05.2024 - Raisa Maria Nicoleta Stan, fetița de 2 ani și 5 luni, disparuta de acasa, din comuna Breasta, județul Dolj, a fost gasita moarta la cateva sute de metri de casa, informeaza Antena3 CNN. Din primele informații se pare ca fetița a fost ucisa, ea fiind gasita plina de sange.

Tragedie in Dolj. Fetița de 2 ani, disparuta de acasa, gasita moarta

11:10, 28.05.2024 - Raisa, fetița de doi ani din Dolj care a disparut ieri din fața casei unde se juca alaturi de mai mulți copii, a fost gasita moarta pe camp. Peste o suta de polițiști, pompieri și voluntari, inclusiv cu un elicopter, au participat in ultimele 24 de ore la operațiunea masiva de cautare a copilului. …


Ce parere ai despre aceasta stire?