Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie şi-a minţit fiica timp de 13 ani CĂ NU ESTE MAMA EI. Află motivul halucinant

Publicat:

Femeia, cunoscuta sub numele de Shen, din orașul Shenyang, era ingrijorata de faptul ca averea soțului ei ar face-o pe fiica lor, , sa fie rasfațata și aroganta.

Cand fata ei era pe punctul de a intra in clasa a patra, Shen i-a spus ca nu este mama ei biologica și ca ea ii finanteaza pur și simplu educația pana ajunge la facultate.

n-a crezut inițial, dar a devenit foarte confuza atunci cand Shen a insistat ca aceasta este povestea reala.

In scurt timp, performanța academica a fetei s-a imbunatațit și ea a devenit "sensibila și ascultatoare",…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Halucinant! Femeie din Galați, gasita moarta, dupa ce a fost injunghiata de iubit in propria locuința! Barbatul suspectat a mai fost condamnat și pentru viol

18:10, 05.07.2024 - Tragedie ingrozitoare in Galați! O femeie a fost gasita moarta in propria ei casa, dupa ce ar fi fost injunghiata de iubitul ei. Barbatul suspectat ar fi periculos, iar in urma cu mai mult timp a fost condamnat pentru viol. Femeia, insa, a avut parte de un sfarșit tragic.

Acces Direct. Motivul halucinant pentru care a primit Costica ordin de protecție. Barbatul a fost gasit mort dupa soția și fiica s-au aliat impotriva lui: „L-au impins” / VIDEO

19:45, 28.06.2024 - Costica a decis sa recurga la un gest extrem dupa ce a fost dat la o parte de familia sa. Barbatul a suferit un accident de munca in Belgia și s-a intors acasa in Romania. Din pacate, soția și fiica s-au aliat impotriva sa, motiv pentru care au cerut emiterea și unui ordin de protecție.

Caz halucinant in București. O mama și o fiica l-ar fi platit pe un zugrav sa le omoare bunica. Barbatul ar fi primit 10.000 lei și un scuter

14:45, 23.06.2024 - Caz halucinant in București. Un zugrav ar fi fost platit de o mama și o fiica, pentru a le ucide bunica. Barbatul ar fi primit suma de 10.000 lei și un scuter. Totul a ieșit la iveala, iar zugravul a fost prins de oamenii legii. Iata cum s-au intamplat lucrurile.

Caz halucinant! O femeie risca 20 de ani de inchisoare pentru o donație marunta facuta unei organizații ucrainene

23:26, 20.06.2024 - O femeie cu dubla cetațenie, rusa și americana, risca 20 de inchisoare pentru ca a donat o mica suma de bani unei organizații ucrainene. Ea a facut donația in SUA, acolo unde locuiește. Femeia a fost arestata in timp ce iși vizita familia din Rusia.

Caz halucinant in Oradea! O femeie a fost gasita moarta intr-o remorca! Criminaliștii au intervenit de urgența

10:36, 11.06.2024 - Caz șocant in Oradea! O femeie a fost descoperita fara suflare intr-o remorca. Criminaliștii au fost sesizați și au intervenit de urgența la fața locului pentru investigații. Oamenii legii sunt de parere ca ar fi vorba despre o crima.

Motivul ireal pentru care o femeie a rapit o fetița de 11 ani

03:30, 02.05.2024 - O chinezoaica a fost condamnata recent la inchisoare pentru ca a rapit o fetița de 11 ani, pe care intenționa sa o creasca pentru a deveni soția perfecta pentru fiul ei de 27 de ani, informeaza odditycentral.com.

Motivul halucinant pentru care un preot a refuzat sa spovedeasca o femeie de 87 de ani, venita in carje. Arhiepiscopia Tomisului a inceput o ancheta

16:45, 22.04.2024 - Un preot a starnit o mulțime de reacții de revolta, dupa ce a refuzat sa spovedeasca o femeie de 87 de ani. Aceasta a venit in carje pana la el, insa preotul nu ar fi fost foarte impresionat de acest lucru. Motivul pentru care a refuzat sa o spovedeasca este de-a dreptul halucinant. Arhiepiscopia Tomisului…


Ce parere ai despre aceasta stire?