Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie din Guatemala, arestată pe aeroportul din Panama. Ce descoperire INCREDIBILĂ au făcut vameşii în stomacul ei

Publicat:

O femeie in varsta de 44 de ani, din Guatemala, a fost arestata pe aeroportul din Panama, din cauza comportamentului ei suspect.

Oamenii legii care au decis sa o scaneze cu raze X au ramas fara cuvinte cand au vazut ce se afla in stomacul femeii. Aceasta avea in stomac 38 de pachete care contineau suma totala de 31.000 de dolari.

24, femeia, a fost transportata la spital pentru a fi examinata de medici, si acum este pusa sub acuzare pentru ca ar fi incercat sa introduca ilegal diverse produse in tara si ar putea sta ani grei in inchisoare.


Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intarzieri și scandal pe aeroportul Otopeni in plin sezon al vacanțelor. Sute de pasageri au așteptat ore in șir

23:40, 01.07.2024 - Peste 200 sute de pasageri care urmau sa plece spre orașul italian Bergamo ar fi fost dați jos din avion și puși sa aștepte in aeroport ore intregi. Oamenii s-au plans ca au fost lasați fara apa și mancare.

Descoperire macabra in Vișeu de Sus: O femeie a fost gasita moarta in locuința sa cu arsuri la nivelul corpului

00:01, 17.06.2024 - Ancheta a fost declanșata de echipajele Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Maramureș, care au fost chemate la fața locului pentru a investiga circumstanțele suspecte ale morții. O localnica din Vișeu de Sus a alertat autoritațile in jurul orei 7.00 dimineața, cand a descoperit-o pe…

Descoperire uluitoare care da speranțe diabeticilor: Medicamentul-picatura care s-a dovedit extrem de eficient

23:00, 07.06.2024 - Diabeticii satui de injecțiile zilnice ar putea avea o noua speranța pentru o alternativa mai puțin invaziva. Oamenii de știința de la Universitatea din British Columbia (UBC) au dezvoltat o noua metoda de administrare a insulinei prin care utilizatorii pun doar cateva picaturi sub limba.

Caz șocant in Neamț! O femeie a nascut și și-a abandonat bebelușul intr-o toaleta

19:05, 29.05.2024 - Descoperire șocanta in Roman, județul Neamț! O femeie in varsta de 36 de ani și-a abandonat bebelușul nascut intr-o toaleta. Oamenii legii au fost inștiințați prin apel la 112, de o alta femeie, despre acest incident.

O descoperire incredibila: Ce-au gasit arheologii in Spania

19:55, 17.05.2024 - Intr-un sit arheologic din Tossal de Baltarga, un complex de situri din Epoca Fierului din estul Munților Pirinei din Spania, arheologii au facut o descoperire fascinanta. Oamenii de știința au descoperit o cladire care a fost distrusa de un incendiu in urma cu 2.200 de ani. Cladirea, impreuna cu intreaga…

Constanta: Femeie, retinuta pentru inselaciune – incasa avans pentru apartamente fictive

13:25, 19.04.2024 - O femeie a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatia de inselaciune. Conform magistratilor, aceasta este suspectata ca in perioada iunie 2022 ndash; octombrie 2023 a cerut avans unor persoane, pretinzand ca poate intermedia pentru ele achizitionarea unor apartamente situate in municipiul…

Doi polițiști au fost batuți de o femeie, in Sectorul 1 din București. Scene șocante in urma unei parcari neregulamentare / VIDEO

17:01, 10.04.2024 - O femeie a lovit doi polițiști aflați in timpul serviciului. Oamenii legii i-au atras atenție cu privire la parcarea neregulamentara, moment in care aceasta și-a ieșit din minți și a ineput sa-i atace. In prezent, agresoarea a fost arestata pentru 24 de ore și urmeaza sa fie audiata.

„O oportunitate stiintifica incredibila”: Ce spera oamenii de stiinta sa descopere in timpul eclipsei totale de Soare

16:00, 07.04.2024 - Comportamente ciudate ale animalelor, o coroana solara rareori observata si chiar posibile efecte asupra oamenilor - cercetatorii intentioneaza sa colecteze date valoroase, luni, in timpul eclipsei de Soare, care va traversa Statele Unite, transmite duminica AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?