Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie de 91 de ani a devenit cea mai vârstnică persoană care a absolvit o universitate în Thailanda

Publicat:

O femeie de 91 de ani a devenit cea mai varstnica persoana care a absolvit o universitate in Thailanda, primindu-și diploma de licența, miercuri, din partea regelui , informeaza DPA.

Sursa foto: Thai BPS

Însoțita de familia ei, a calatorit peste 700 de kilometri din provincia nordica Phayao pâna la Sukhothai Thammathirat Open University, de lânga Bangkok, pentru a-și primi diploma în ecologie umana.

"A fost întotdeauna visul meu de a-mi continua studiile", a declarat Kimlun pentru…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie gasita fara suflare intr-un hotel din Pitești

13:05, 05.07.2024 - O persoana a fost gasita decedata in camera unui hotel din municipiul Pitești. Vineri dimineața, poliția a fost sesizata prin apel la 112. S-au deplasat polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, care au constatat ca persoana decedata este o femeie de 35 de ani, din județul Ilfov. „Din primele…

Persoana varstnica, disparuta in zona Auchan Militari din București. Cei care pot da relații sunt rugați sa sune la 112

23:00, 23.06.2024 - Duminica, 23 iunie, in jurul orei 08:00, a disparut persoana varstnica, in zona Auchan Militari (Militari Residence, Str. Rezervelor). Femeia are 62 de ani, parul alb, se numește Badea Marilena, este senila și are probleme psihiatrice. Persoana nu este agresiva.

O femeie care a intrat la facultate inainte de izbucnirea celui de-al Doilea Razboi Mondial a obținut diploma de master la 105 ani

07:05, 21.06.2024 - Virginiei Hislop i-a luat 83 de ani sa obțina diploma de master de la Universitatea Stanford. Acum, la varsta de 105 ani, ea a absolvit facultatea pe care a inceput-o inainte de izbucnirea celui de-al Doilea Razboi Mondial, potrivit The Guardian.

Andrei Aradoaie, calificat in optimile turneului preolimpic de la Bangkok

23:05, 27.05.2024 - Pugilistul roman Paul Andrei Aradoaie s-a calificat in optimile de finala ale cat. 80 kg, luni, dupa ce l-a invins la puncte, cu 3-2, pe tadjicul Sekruz Salimov, la turneul preolimpic de box de la Bangkok (Thailanda), potrivit Agerpres.

Brazilia, gazda Campionatului Mondial de Fotbal Feminin din 2027

13:16, 18.05.2024 - Brazilia a fost desemnata de FIFA gazda Mondialului de Fotbal Feminin din 2027, cea de-a zecea ediție a competiției! Decizia a fost luata vineri, 17 mai, in timpul Congresului FIFA desfașurat la Bangkok, in Thailanda. Brazilia devine astfel prima țara din America de Sud care va gazdui cel mai important…

Accident cumplit in Vaslui. O femeie a murit și o alta persoana a fost ranita, dupa ce mașina in care se aflau a intrat intr-un copac / FOTO

12:21, 11.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Vaslui, vineri noapte. O femeie a murit și o alta persoana a fost ranita grav, dupa ce șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina intr-un copac. Femeia nu a mai avut nicio șansa și a fost declarata decedata.


Ce parere ai despre aceasta stire?