Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie de 48 de ani, care mai avea 12 copii, a născut cvintupleţi prin cezariană

Publicat:

O australianca de 48 de ani a reusit performanta de a aduce pe lume cvintupleti, in condtiile in care mai are 12 copii acasa.

Evenimentul neobisnuit s-a petrecut la din Melbourne. Femeia a nascut prin cezariana doi baieti si trei fete, insa, din nefericire, una dintre fetite a murit cu putin timp inainte a vedea lumina zilei.

Nasterea s-a desfasurat in bune conditii cu ajutorul a 30 de persoane, incluzand anestezisti, medici pediatri si asistente medicale.

Purtatorul de cuvant al spitalului a declarat ca cei…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie data disparuta dupa ce a ieșit din casa sa fumeze o țigara a fost gasita moarta, lovita de un copac, in Berlin

12:26, 17.06.2024 - O femeie a fost gasita moarta la Berlin, dupa ce, se spune, ea a ieșit din casa ca sa fumeze, dar apoi nu s-a mai intors. Rudele au anunțat dipariția ei și, potrivit poliției, exista indicii ca a fost ucisa de un copac, scrie Bild.Poliția a gasit o femeie moarta in Berlin-Rahnsdorf, duminica spre luni…

Șocant: O fata din Iași care a nascut la 14 ani a cerut sa i se puna sterilet. Refuza sa mai treaca printr-o experiența atat de traumatizanta

11:10, 14.06.2024 - Copii care nasc copii! O fata de 14 ani, care a nascut natural in urma cu aproximativ doua luni la Spitalul Clinic de Obstetrica și Ginecologie „Cuza Voda” din Iași, dorește sa iși puna sterilet.

O femeie și trei copii din Brașov au fost raniți dupa ce un tobogan gonflabil a fost luat de vant

15:46, 09.06.2024 - O femeie si trei copii - cu varste de 2 ani, 4 ani si, respectiv, 6 ani - au fost raniti, duminica, in localitatea Tohanul Nou, dupa ce un tobogan gonflabil a fost luat de vant, a anuntat ISU Brasov.

Ancheta la Neamț, dupa ce o femeie și-ar fi ucis copilul nascut prematur

19:35, 29.05.2024 - Polițiștii din Roman, județul Neamț, fac cercetari in cazul unei femei care și-ar fi ucis bebelușul pe care l-a nascut inainte de termen intr-o latrina. Femeia nu a anunțat faptul ca a nascut prematur.

Reducerea varstei de pensionare pentru mame, initiativa parlamentara promovata de Robert Sighiartau

09:46, 23.04.2024 - Deputatul Robert Sighiartau, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița-Nasaud, a depus luni in Parlament o inițiativa legislativa de modificare a Legii nr.360/2023 privind sistemul public de pensii, care vizeaza reducerea varstei standard de pensionare cu minim 1 an și maxim 3,6 ani…

Accident pe DN1. O femeie si doi copii, transportati la spital

09:30, 16.04.2024 - Un sofer din Brasov a intrat pe contrasens in doua masini conduse pe DN1 de doi sibieni. O femeie si doi copii au fost transportati la spitalele din municipiul Sibiu. Accident rutier a avut loc marti dimineata, pe DN1, intre Bradu si Avrig, a anuntat Politia. „SAJ Sibiu a trimis un echipaj de tip B…

Cum a ajuns o femeie sa iși piarda vocea dupa operația de cezariana. Metoda bizara la care a apelat ca sa-și recapete glasul

14:41, 10.04.2024 - Femeia in varsta de 31 de ani din Marea Britanie a invațat sa vorbeasca din nou, dupa ce și-ar fi pierdut vocea in urma unei operații de cezariana. Nimeni nu se aștepta ca apoi, o metoda atat de banala, sa ii readuca glasul. Iata cum a reușit!

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.


Ce parere ai despre aceasta stire?