Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O familie și-a vândut casa și a cumpărat un sat întreg în Franța: „Eram într-o cursă de șobolani și viața trecea pe lângă noi”

Publicat:

Doi soți și-au vandut casa din Manchester () cu 400 de mii de lire sterline, pentru a cumpara un intreg sat din Franța. Ei spun ca viața lor s-a imbunatațit de cand s-au mutat in catun. „Avem mai multa stabilitate aici, iar vremea frumoasa face o mare diferența”, spun aceștia.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au vandut tot și s-au mutat in satul pe care l-au cumparat in intregime. Cați bani au dat doi soți sa traiasca la țara: “Nu regretam”

13:00, 30.06.2024 - Doi soți din Marea Britanie și-au vandut casa din Manchester cu 400 de mii de lire sterline, pentru a cumpara un sat intreg din Franța. Aceștia susțin ca viața lor s-a imbunatațit de cand s-au mutat in catunul de poveste: „Avem mai multa stabilitate aici, iar vremea frumoasa face o mare diferența”.…

Doi soți britanici și-au vandut casa și au cumparat un sat intreg in Franța: „Ne-am dat seama ca traisem intr-o cursa de șoareci”

14:05, 29.06.2024 - Un cuplu din Marea Britanie și-a vandut casa din Manchester, in valoare de 400 de mii de lire sterline, pentru a cumpara un intreg sat din Franța. Cei doi soți au povestit cum viața lor s-a imbunatațit considerabil de cand au facut marea schimbare

Cu banii luați pe o casa din Anglia au cumparat un sat din Franța. Povestea de succes a doi britanici: „Viața trecea pe langa noi”

17:40, 28.06.2024 - Un cuplu a decis ca este momentul pentru o schimbare. Astfel, cei doi soți și-au scos casa la vanzare din Manchester, iar cu cei in jur de 470.000 de euro pe care i-au obținut in urma vanzarii au achiziționat șase case vechi de 400 de ani, doua hambare și aproape doua hectare de teren.

Doi soți britanici și-au vandut casa și au cumparat un sat intreg in Franța 

16:01, 28.06.2024 - Doi soți britanici și-au vandut casa din Manchester și cu banii obținuți pe ea au cumparat un sat intreg din Franța. Sunt extrem de mulțumiți de noua lor viața și spun ca nu s-ar mai intoarce pentru nimic in lume in Marea Britanie.

Descoperire șocanta la Cluj. O familie intreaga a fost gasita fara viața, in curtea casei, langa piscina

10:40, 19.06.2024 - O familie formata din trei persoane, care locuia in Colonia Sopor, Cluj-Napoca, a fost gasita moarta langa piscina gonflabila din curte. Descoperirea șocanta a fost facuta de un vecin, care a sunat la 112. Barbatul incercase sa ii contacteze telefonic pe toți cei trei, insa nu a primit niciun raspuns.…

Tragedie cumplita intr-o familie de clujeni! Trei persoane gasite decedate intr-o piscina! Posibil electrocutate….(UPDATE)

09:51, 19.06.2024 - Tragedie fara seaman in Cluj-Napoca, dupa ce membrii unei familii au fost gasiți, marți seara, decedați intr-o piscina. Cauza morții ar fi electrocutarea. Incidentul s-a petrecut pe strada Soporului, unde echipajele de urgența au intervenit rapid, dar, din pacate, nu au mai putut face nimic pentru a…

Horoscop 9 mai 2024. Zodia care are parte de transformari profunde in viata de familie

08:10, 09.05.2024 - Horoscop 9 mai 2024. Fiecare zi este o noua oportunitate de a o lua de la capat și de a crea noi cai pentru tine. Este o alta noua zi pentru toți, dar mai ales pentru zodia care are parte de transformari profunde in viata de familie. Horoscop 9 mai 2024 Astrologii sunt extrem de […] The post Horoscop…

Declarație halucinanta din partea unui europarlamentar AUR: Avortul sa fie trecut in Carta UE drept o "oroare fara margini"

11:40, 13.04.2024 - Declarația europarlamentarului vine in contextul in care Romania este de mai mulți ani pe primul loc in UE la numarul mamelor minore sub 15 ani.”O oroare fara margini a fost votata de 336 de nesabuiti ai extremei-stangi si asa-zis liberali. Din partea Romaniei, reprezentantii PSD, USR si REPER au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?