Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O educatoare din China a fost condamnată la moarte pentru otrăvirea a 25 de copii

Publicat:

O educatoare de la o gradinita din China a fost condamnata la moarte pentru otravirea a 25 de copii, dintre care unul a decedat. Femeia ar fi recurs la acest gest pentru a se razbuna pe colegul sau.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

O jurnalista care a incercat sa lanseze miscarea #MeToo in China a fost condamnata la 5 ani de inchisoare

16:50, 14.06.2024 - O jurnalista chineza care a incercat sa lanseze miscarea #MeToo in tara sa a fost condamnata vineri la cinci ani de inchisoare pentru "incitare la subminarea autoritatii statului", a anuntat colectivul care o sustine, relateaza AFP.

Iata ce pericol se ascunde in spatele produselor de pe Shein: Unele produse conțin ftalați, o substanța toxica pentru copii!

09:50, 12.06.2024 - Platformele de comerț online din China, precum Shein sau Temu, au luat o mare amploare in intreaga lume, inclusiv in Romania, insa cați dintre noi suntem conștienți sau cel puțin ingrijorați de ceea ce ni s-ar putea intampla daca vom comanda produse de aici. Iata ca autoritațile din Coreea de Sud…

Doi copii si-au salvat de la moarte mama amenințata de tata. Baiatul s-a aruncat in calea cutitului, iar sora lui a sunat la 112

16:00, 27.05.2024 - O fetita din județul Suceava a sunat la numarul de urgenta 112, dupa ce mama sa a fost amenintata cu cutitul de tatal fetei. Unul dintre fratii sai a intervenit pentru ca femeia sa nu fie injunghiata.

S-a declanșat o „cursa pe viața și pe moarte” care va transforma cu totul cea mai mare piața a mașinilor electrice din lume

07:05, 26.04.2024 - O „cursa pe viața și pe moarte” s-a declanșat in cea mai mare piața a mașinilor electrice din lume, scrie CNN. Urmatoarele luni vor fi cruciale pentru producatorii din China, iar mulți dintre ei nu vor supraviețui mediului tot mai competitiv.

Gradinita amendata dupa ce doi copii au plecat din cladire fara sa fie observati de educatoare. Cine a anunțat poliția

21:06, 13.04.2024 - O gradinita din municipiul Vaslui a fost sanctionata cu 10.000 de lei dupa ce doi copii in varsta de trei ani au parasit unitatea fara sa fie observati de educatoare si au fost gasiti ulterior pe strada de o femeie, care a sunat la numarul de urgenta 112.

Gradinita amendata de polițiști dupa ce doi copii de 3 ani au plecat pe strada fara sa fie observati de educatoare

20:41, 13.04.2024 - O gradinita din municipiul Vaslui a fost sanctionata cu 10.000 de lei dupa ce doi copii in varsta de trei ani au parasit unitatea fara sa fie observati de educatoare si au fost gasiti ulterior pe strada de o femeie, care a sunat la numarul de urgenta 112.

Moarte șocanta a unor romani in Marea Britanie. Crima și sinucidere intr-o familie cu șase copii

15:10, 08.04.2024 - O crima urmata de sinucidere intr-o familie de romani ține capul de afiș al presei din Marea Britanie. O femeie, mama a șase copii, și fostul sau soț au fost gasiți morți intr-o locuința din Coventry, informeaza Daily Mail.


Ce parere ai despre aceasta stire?