Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O concurentă de la "Insula iubrii", filmată prin geam când face sex cu ispita

Publicat:

Deea, tanara care si-a parasit iubitul pentru o ispita de la "Insula iubirii" nu regreta nicio secunda decizia luata. Fata de 22 de ani are o relatie in toata regula cu Tomita, iar partidele de sex dintre cei doi sunt la ordinea zilei.

Intr-una dintre seri, cei doi au fost filmati la ispita in camera, unde nu existau camere de luat vederi. Pentru a-i susprinde, cameramanul i-a filmat pe geam, in timpul unei partide de amor. Cand si-a dat seama ce se intampla, Deea s-a speriat si s-a oprit.

Ulterior, ea s-a aratat nemultumita de acest comportament al celor din staff.

"Se…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a fost nașterea pentru Bianca Pop. Ce spune fosta ispita de la Insula iubirii despre acel moment: “Nu mai vreau”

10:10, 02.07.2024 - Bianca Pop se bucura de viața de mamica alaturi de fiica sa. Cu toate ca momentul in care a strans-o pe micuța la piept a fost unul magic, vedeta nu are amintiri placute din timpul nașterii sale.

Betty Vișanescu, schimbare de look. Cum arata concurenta de la Asia Express, dupa ce s-a lasat pe mana hairstylist-ului: „Am emoții” / FOTO

20:20, 28.06.2024 - Betty Vișanescu, una dintre cele mai indragite artiste din Romania, a facut o schimbare de look, iar rezultatul este unul pe placul ei. Cantareața a publicat imagini cu ea proaspat vopsita pe rețelele de socializare, iar fanii au fost incantați.

Vlad și Catalina de la Mireasa vor deveni parinți! Fosta concurenta din sezonul 7 este gravida: ”Ne-am iubit cam mult”

15:05, 11.06.2024 - Veste importanta in casa Mireasa! Vlad și Catalina vor deveni parinți! Cei doi au facut anunțul in ziua in care implinesc un an de la cererea in casatorie! Fosta concurenta din sezonul 7 este insarcinata și urmeaza sa aduca pe lume un bebeluș!

Optimizarea anunțurilor de inchiriere: cum sa te diferențiezi intr-o piața aglomerata?

14:10, 29.05.2024 - Ai o proprietate pe care vrei s-o inchiriezi cat mai rapid? Daca ai incercat sa publici un anunț pentru a-ți gasi chiriașul potrivit, probabil ai observat ce concurența acerba este pe aceasta piața. Așadar, pentru șanse cat mai mari de reușita, poate fi util sa aplici cateva strategii pentru a te diferenția…

Publicitate electorala | Voicu Vușcan: Facem lucrurile cu cap! Investim in infrastructura sportiva pentru copii

08:25, 20.05.2024 - Publicitate electorala | Voicu Vușcan: Facem lucrurile cu cap! Investim in infrastructura sportiva pentru copii Voicu Vușcan: Facem lucrurile cu cap! Investim in infrastructura sportiva pentru copii Nu exista performanța sportiva fara o buna baza de selecție, iar asta nu poate exista fara o infrastructura…

Cum arata sora mai mare a Alexandrei Veber. Cele doua seamana foarte mult. Ce detaliu trist s-a aflat despre semifinalista

21:15, 14.05.2024 - In semifinala Chefi la cuțite sezonul 13, de pe 14 mai 2024, Alexandra Veber a avut parte de o surpriza emoționanta. Concurenta lui chef Orlando Zaharia a gatit alaturi de sora ei cu 10 ani mai mare.

Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Gabriela Lucuțar a primit o „lovitura” dureroasa din partea Claudiei Sauliuc. Ce a urmat la duel

22:45, 29.04.2024 - Gabriela Lucuțar aka Regina Intunericului a primit o „lovitura” dureroasa din partea Claudiei Sauliuc in ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 29 aprilie 2024. Concurenta nu se aștepta la un astfel de gest din partea adversarei sale.

Cine este Iulia Maria Creanga de la Chefi la cuțite. A fost prima concurenta jurizata din sezonul 13 / FOTO

08:35, 19.04.2024 - Probabil și tu ești curios sa afli toate detaliile despre concurenții din acest sezon de la Chefi la cuțite, motiv pentru care noi iți vom spune ceva despre fiecare. Iata cine este Iulia Maria Creanga, dar și cu ce se ocupa! A fost prima concurenta jurizata din sezonul 13.


Ce parere ai despre aceasta stire?