Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O boală misterioasă ucide focile din Arctica

Publicat:

Cercetatorii americani incearca sa descopere sursa unei boli misterioase care a lovit populatia de foci din Arctica, provocand leziuni, letargie si chiar moartea animalelor.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Un instrument AI poate prezice boala Alzheimer din tiparele de vorbire

09:45, 27.06.2024 - Revista Alzheimer & Dementia prezinta un nou program promițator de inteligența artificiala, conceput de cercetatorii de la Universitatea din Boston pentru a diagnostica boala Alzheimer cu șase ani inainte de apariția simptomelor, doar prin examinarea vorbirea persoanei, transmite agenția ANSA, citata…

O boala misterioasa a afectat sute de canadieni, iar doctorii nu au nicio explicație. Oficialii sunt acuzați ca vor sa ascunda adevarul

07:05, 06.06.2024 - Un cercetator important din Canada susține ca nu i s-a permis sa investigheze o boala neurologica misterioasa care afecteaza populația provinciei New Brunswick și se teme ca simptomele inexplicabile ale celor peste 200 de pacienți se vor agrava, potrivit The Guardian.

Incredibil! O femeie era considerata mereu beata fara sa consume pic alcool / Boala misterioasa de care sufera

06:30, 04.06.2024 - Incredibil! O femeie era considerata mereu beata fara sa consume pic alcool / Boala misterioasa de care sufera!O femeie considerata beata de mai multe ori a fost diagnosticata cu o boala rara.

Boala misterioasa pe care o au aproximativ 1-2% dintre oameni: ochii lor arata precum o galaxie

03:40, 26.05.2024 - O boala comuna a ochilor, numita hialoza asteroidala, poate face ca ochii unei persoane sa para sa conțina un cer instelat, dar de fapt nu se vad corpuri cerești plutitoare. In schimb, ceilalți vad mici pete de lumina care stralucesc in ochi pe un fundal intunecat.

Lupus, boala autoimuna care face corpul sa-și atace celulele sanatoase

13:00, 11.05.2024 - Lupusul este o afecțiune autoimuna complexa care determina sistemul imunitar sa atace celulele sanatoase din piele, rinichi, inima și plamani. Cauzele exacte ale lupusului sunt in mare parte necunoscute. Cercetatorii presupun ca o combinație de hormoni, gene, funcția sistemului imunitar și factori de…

Cercetatorii au anunțat dieta care ajuta bolnavii de cancer de prostata: Boala evolueaza mai lent

23:51, 04.05.2024 - O dieta bazata pe plante - una care nu exclude carnea și peștele, dar care este compusa in mare parte din alimente vegetale - ar putea contribui la incetinirea evoluției cancerului de prostata, potrivit unei cercetari coordonate de Universitatea din California, San Francisco.

Virusul gripal e cel mai probabil sa declanșeze o noua pandemie. Cercetatorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

19:10, 20.04.2024 - Virusul gripal este patogenul cu cel mai ridicat grad de probabilitate pentru provocarea unei noi pandemii globale in viitorul apropiat, avertizeaza cercetatori din domeniu, citați de The Guardian. Conform unui nou studiu internațional, gripa este cea mai mare amenințare la adresa sanatații la nivel…

Tezaurizarea compulsiva: boala prea puțin cunoscuta, care te poate ucide

06:10, 17.04.2024 - Tulburarea de tezaurizare compulsiva pare a fi prezenta in randul populației in proporție de 2 pana la 5%, ceea ce o face mai prevalenta decat schizofrenia. Afecteaza barbați și femei in numar aproximativ egal. Dar sa-i desfacem tainele.


Ce parere ai despre aceasta stire?