Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O blondă din Timișoara vrea să fie primar în Las Vegas

Publicat:
O blondă din Timișoara vrea să fie primar în Las Vegas

O blonda din Timișoara face senzație in SUA, acolo unde candideaza la . e romanca, insa la varsta de doi ani... The post O blonda din Timișoara vrea sa fie primar in Las Vegas appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

DRDP Timișoara: Varianta de Ocolire Arad Est – 55%, pasajul peste calea ferata – 80%, podul peste Mureș – 63%

11:40, 15.06.2024 - DRDP Timișoara anunța printr-o postare pe Facebook ca la mijlocul lunii iunie, stadiul lucrarilor la Varianta de Ocolire Arad Est este de aproape 55%, la... The post DRDP Timișoara: Varianta de Ocolire Arad Est – 55%, pasajul peste calea ferata – 80%, podul peste Mureș – 63% appeared first on Special…

O blonda din Timișoara vrea sa faca legea la Primaria Las Vegas: Are un mic imperiu in imobiliare și candideaza sa fie primar!

18:30, 03.06.2024 - O blondina din Timișoara face senzație in SUA, acolo unde candideaza la Primaria Las Vegas. Irian Hansen e romanca, insa la varsta de doi ani a plecat cu familia ei in SUA. Acum, dupa ani de zile de cand locuiește in SUA și are afaceri de succes in imobiliare, Hansen spune ca vrea sa schimbe Las Vegas…

Reparații la carosabil pe autostrada Arad-Nadlac, pe sensul de ieșire din țara

17:15, 29.04.2024 - DRDP Timișoara anunța ca „astazi, 29 aprilie, intre orele 12:00 – 21:00 pe autostrada A1 km 540 – km 560 Arad – Pecica se executa... The post Reparații la carosabil pe autostrada Arad-Nadlac, pe sensul de ieșire din țara appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

In ce stadiu se afla lucrarile la Centura de Est a municipiului

09:35, 27.04.2024 - Lucrarile la Centura de Est a municipiului Arad au fost realizate in proporție de 38%, dupa estimarile Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.... The post In ce stadiu se afla lucrarile la Centura de Est a municipiului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident la urcarea pe autostrada, in urma caruia un motociclist a fost ranit

14:45, 21.04.2024 - Duminica, in jur de ora 14:00, a avut loc un accident rutier, chiar la urcare pe autostrada, pe DN69, la ieșirea din Arad spre Timișoara.... The post Accident la urcarea pe autostrada, in urma caruia un motociclist a fost ranit appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Amenințare cu bomba in avion! Aeronava a aterizat de urgența pe Aerportul din Timișoara

08:50, 19.04.2024 - Pe aeroportul din Timișoara a aterizat de urgența un avion joi noaptea, dupa ce a fost primita o amenințare ca la bord s-ar afla o... The post Amenințare cu bomba in avion! Aeronava a aterizat de urgența pe Aerportul din Timișoara appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tragedie langa Timișoara. Biciclist mort, dupa ce a fost lovit de mașina

08:25, 06.04.2024 - Nenorocire, vineri seara, intr-o localitate de langa Timișoara, dupa ce un barbat a fost lovit de mașina, relateaza opiniatimisoarei.ro. Accidentul a avut loc la Sacalaz.... The post Tragedie langa Timișoara. Biciclist mort, dupa ce a fost lovit de mașina appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Situație de criza la Timișoara: zeci de elevi și profesori de la un colegiu au ajuns la spital

14:50, 03.04.2024 - Zeci de elevi, dar si profesori de la Colegiul National C.D. Loga din Timisoara au ajuns la spital, seara trecuta, cu simptome specifice intoxicatiei, informeaza... The post Situație de criza la Timișoara: zeci de elevi și profesori de la un colegiu au ajuns la spital appeared first on Special Arad…


Ce parere ai despre aceasta stire?