Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O altfel de mâncare tradiţională: sarmale din carne de curcan. Secretele frunzei de viţă

Publicat:

Desi vorbim de un produs traditional romanesc, carnea de curcan nu prea este folosita la realizarea sarmalelor. Preparatul, care include si carnea de curcan, este unul mai putin intalnit la noi, dar compenseaza prin faptul ca foloseste o carne considerata mai sanatoasa decat cea de porc si de vita.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este cea mai parfumata bautura racoritoare: gustul ei te va purta in copilarie. Rețeta tradiționala, pe care doar puțini o cunosc

11:36, 30.05.2024 - Rețeta tradiționala de trandafirataTrandafirata are un gust senzațional și iși merita locul de cinste in timpul verii. Deși este o bautura racoritoare, atunci cand este preparata din trandafiri de dulceața, trandafirata devine mult mai racoritoare. Mai mult, pentru cei care vor sa organizeze petreceri…

Secretul pentru o mancare de mazare cum se facea odinioara. Ingredientul folosit de Barbosu

09:40, 27.05.2024 - Daca inca ai pungi de mazare congelata in congelator, iți recomandam sa profiți de ocazie și sa prepari un fel de mancare delicios, așa cum face bucatarul Ovidiu din Bacau, alias Barbosu. Ai nevoie de cateva ingrediente pe care, cel mai probabil, le ai deja in bucatarie. Succes! Mancare de mazare. Secretele…

Cea mai buna friptura de curcan la cuptor. Secretul ca sa iasa frageda și gustoasa, se topește-n gura

15:10, 14.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna friptura de curcan la cuptor, iata cele mai utile trucuri. Cum se pregatește corect carnea, ca sa iasa frageda și gustoasa. Doar daca ții cont de aceste secrete, se va topi in gura la propriu. Trucuri pentru carnea de curcan Carnea de curcan, mai ales atunci cand provine…

Cum alegem carnea de miel pentru masa de Paște. Secretele au fost dezvaluite, la ce trebuie sa fim atenți

03:00, 02.05.2024 - Asta, pentru ca exista semne clare ca aceasta carne ar fi alterata, dupa cum anunța și specialiștii. Taierea mielului de Paște era un obicei cunoscut in multe zone ale țarii in trecut, cu toate ca romanii in general prefera carnea de porc sau de pui. Pentru romani consumul de carne de miel are o simbolistica…

Atentie la carnea din supermarket! Ce bacterii au fost gasite in mancare

10:30, 18.04.2024 - Vesti proaste pentru clientii de la nivel mondial care cumpara carne de pui din supermarket. Unul din 15 pui vanduți in supermarketuri este contaminat cu o bacterie mortala. Un studiu a relevat ca bacteria respectiva este cea mai frecventa cauza a intoxicațiilor alimentare. Bacteria nu mai raspunde…

Pateu de casa din ficat de curcan. Secretele rețetei dezvaluite de un medic pasionat al bucatariei

09:10, 12.04.2024 - Un medic pasionat de bucatarie dezvaluie pentru „Adevarul” rețeta de pateu de casa din ficat de curcan. Despre acest preparat spune ca este unul foarte cautat mai ales la evenimente, pentru aperitive.

Rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:05, 10.04.2024 - Pentru aceasta zi de miercuri ți-am pregatit o rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Iți vom spune pas cu pas cum sa gatești aceasta mancare gustoasa. Este preparatul de post care va reuși sa te surprinda și iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa…

Preturile la carnea de miel au „luat-o razna”, in piete. Romanii au ajuns sa-si faca rezervare pentru mancare

10:00, 07.04.2024 - Cu o luna ramasa pana la Pastele ortodox 2024, romanii au inceput deja sa se intereseze de carnea de miel. Iar vestile nu sunt deloc bune. Acest produs s-a scumpit, in medie, cu 20% fata de anul trecut. Carnea de miel a aparut in piete, iar preturile sunt piperate. Carnea de miel costa 60 lei/kg […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?