Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O actriţă celebră face acuzații grave: „Am fost abuzată şi m-am simţit mizerabil”

Publicat:

Actrița Natassia Malthe, în vârsta 43 de ani, a povestit o scena îngrozitoare petrecuta la un hotel de fita din Londra, dupa premiile BAFTA din 2008.

Ea a organizat o conferinta de presa, la , în care a vrut sa povesteasca scena de cosmar din 2008, când a fost violata în camera ei de hotel de mogulul , potrivit itv.com.

Natassia a povestit ca s-a trezit în miez de noapte cu Harvey la usa. &"Lovea puternic si tipa din toti rarunchii: Natassia Malthe, deschide usa! Sunt eu ! M-am simtit umilita si…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catalin, tanarul care și-a ucis iubita intr-o camera de hotel din București, și apoi și-a pus capat zilelor, este plans de prieteni: "Ne-ai lasat cu un gol in suflet..." / FOTO

17:56, 28.06.2024 - Prietenii il plang pe Catalin, tanarul care și-a ucis iubita intr-o camera de hotel din București, și apoi și-a pus capat zilelor. Ce mesaje emoționante au transmis cei care l-au cunoscut pe tanar.

Dorin Cocoș face acuzații grave: Monica Macovei s-a intalnit cu George Soros la New York, sa puna la cale protestele rezist!

16:26, 17.06.2024 - Dorin Cocoș a demascat in exclusivitate la Realitatea PLUS legaturile stranse dintre Florian Coldea și Monica Macovei. Fostul soț al Elenei Udrea susține ca Macovei s-a intalnit cu celebrul miliardar George Soros la New Yprk, acolo unde a pus la cale protestele #rezist.

„Am fost amenințata cu bataia, ABUZATA și DOPATA fara sa știu!” » O medaliata la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioata, sunt cel mai curat sportiv din Romania”

13:31, 03.06.2024 - La sfarșitul lunii ianuarie 2023, floretista Maria Boldor, care in 2022 luase medalia de bronz la CM de seniori, a fost depistata pozitiv la ostarina, un steroid. Sportiva, suspendata atunci din competiții timp de patru ani, a decis sa rupa tacerea, considerand ca a fost sabotata. ...

Acuzații grave la adresa BAE Systems, cel mai mare contractor de aparare din Regatul Unit - raport

06:30, 20.04.2024 - BAE Systems, cel mai mare contractor de aparare din Regatul Unit, a stabilit relatii comerciale cu tari acuzate de incalcari ale drepturilor omului, potrivit unui nou raport care dezvaluie extinderea afacerii sale profitabile cu arme, transmite CNBC, citat de news.ro.

Un barbat a platit 200 de dolari pentru o camera la un hotel celebru din New York, apoi a stat acolo gratis timp de 5 ani

11:40, 13.04.2024 - Un barbat a rezervat o noapte de cazare la un hotel din orașul New York, pentru care a platit 200,57 de dolari, dar a locuit acolo timp de 5 ani fara sa plateasca nimic in plus. Totuși, acum a fost arestat pentru frauda și risca sa ajunga la inchisoare, relateaza Business Insider.

Fierbe Bania! Scandal cu jigniri și acuzații grave intre Mititelu senior și Mititelu junior

12:50, 04.04.2024 - Un mare scandal a izbucnit la FC U. Craiova intre Adrian Mititelu senionr și Adrian Mititelu jr. Fiul ii cere demisia tatalui de la conducerea echipei, in timp ce tatal iși acuza fiul ca n-a realizat nimic in viața lui și acum vrea sa ii fure echipa de fotbal pentru ca ulterior ”sa faca vreo manevra…


Ce parere ai despre aceasta stire?