Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nutritionistul de serviciu: Este buna sau nu carnea de curcan pentru organism? Afla aici

Publicat:

Despre carnea de curcan se spune ca este cel mai sanatos tip de carne . Un element esentiale care face diferenta in ceea ce priveste calitatea pe care o are carnea de curcan este modul in care a fost crescut acesta. Pasarile crescute pe pamant, in mod traditional au cel mai scazut nivel de grasimi si cea mai mare concentratie de proteine.
Unul dintre marile avantaje pe care le are carnea de curcan este acela ca o mare parte din grasime poate fi usor indepartata, aceasta concentrandu-se in piele. Pentru ca are putine grasimi, carnea de curcan se usuca foarte usor, astfel ca cea mai buna…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Broccoli, super-alimentul care conține o otrava pentru organism, dar care stimuleaza detoxifierea

21:05, 25.06.2024 - Broccoli, o leguma adesea laudata pentru beneficiile sale pentru sanatate, ascunde de fapt un secret surprinzator. Aceasta leguma verde și hranitoare conține o substanța numita sulforafan, care este de fapt o otrava.

Cum scapi de starea de oboseala continua? Iata 3 pași simpli prin care sa faci fața ritmului alert al vieții cotidiene

10:55, 17.06.2024 - In ritmul alert al vieții moderne, nu este neobișnuit sa ne confruntam cu starea de oboseala și lipsa de energie. Presiunile profesionale, responsabilitațile familiale și stilul de viața agitat pot contribui la aceasta stare nefavorabila.Din fericire, exista masuri pe care le putem lua pentru a ne redobandi…

Beneficiile consumului de caise uscate. Ele sunt recomandate in dieta zilnica

15:15, 05.06.2024 - Caisele sunt fructe mici cu samburi. Dimensiunea lor mica le face grozave pentru gustare, in timp ce versiunea uscata este grozava pentru a adauga un amestec de gust și fibre. Pe linga fibre, profilul lor nutrițional promoveaza imbunatațirea sanatații organismului. Remedii naturale pentru durerile de…

Cate calorii are un covrig, de fapt?! Este mai „greu” decat 100 de grame de friptura de porc la gratar

16:51, 24.05.2024 - Covrigul - tentația care ne da batai de cap dimineațaIn Romania, mulți oameni aflați pe fuga și infometați prefera sa se opreasca la patiserii sau simigerii, care sunt raspandite la aproape fiecare colț de strada in marile orașe. Covrigii, merdenelele, ștrudelele și placintele sunt adesea alese ca mese…

Cea mai buna friptura de curcan la cuptor. Secretul ca sa iasa frageda și gustoasa, se topește-n gura

15:10, 14.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna friptura de curcan la cuptor, iata cele mai utile trucuri. Cum se pregatește corect carnea, ca sa iasa frageda și gustoasa. Doar daca ții cont de aceste secrete, se va topi in gura la propriu. Trucuri pentru carnea de curcan Carnea de curcan, mai ales atunci cand provine…

Ce sunt „proteinele slabe” și din ce alimente le poți obține

13:45, 23.04.2024 - Recomandarile de a manca „proteine slabe” vin din toate direcțiile in aceste zile. Dar ce inseamna asta, mai exact? Cu siguranța, cand ne gandim la „slab” ne gandim la „cu conținut scazut de grasimi”. Dar, in realitate, „proteine slabe” este o descriere stangace pentru „surse sanatoase de proteine”,…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Fructul minune care conține mai multa Vitamina C decat citricele: crește in Romania și are beneficii foarte mari pentru sanatate

15:35, 30.03.2024 - Citricele sunt fructe extrem de bogate in Vitamina C, dar nu sunt tocmai indicate pentru oamenii care au probleme cu stomacul, aceste fructe generand aciditate. In schimb, pentru aport de Vitamina C, tot mai mulți oameni prefera fructele de aronia care au un conținut de vitamina C de 21 mg la 100 g…


Ce parere ai despre aceasta stire?