Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nuntă în regatul Luxemburgului! Moştenitorul tronului şi-a anunţat data căsătoriei! VIDEO

Publicat:

Motive de bucurie pentru locuitorii regatului luxemburgului, care vor fi martorii casatoriei lui Guillaume, marele duce mostenitor al tronului, cu contesa belgiana Stephanie de Lannoy, pe 20 octombrie.

Ceremonia, care va reprezenta o ocazie importanta de reunire a nobilimii europene, va avea loc la sase luni de la logodna fiului cel mare al suveranului Henric de Luxemburg, Guillaume, in varsta de 31 de ani, cu Stephanie de Lannoy, in varsta de 28 de ani, care a avut loc intr-un cadru intim, pe 27 aprilie.

Guillaume a devenit mare duce mostenitor in anul 2000,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini de senzație cu Prințul William la concertul lui Taylor Swift! Cum a aparut moștenitorul tronului britanic / VIDEO

23:30, 23.06.2024 - Taylor Swift, una dintre cele mai indragite artiste la nivel mondial a avut parte de un invitat special. La concertul din Londra și-a facut apariția și moștenitorul tronului britanic care a dansat și s-a distrat pe piesele cantareței. Imaginile cu Prințul William au devenit virale pe rețelele de socializare.

Dragostea nu are varsta: Un veteran de razboi, de 100 de ani, s-a casatorit cu o femeie de 96 de ani

16:31, 09.06.2024 - Un veteran de razboi din SUA, in varsta de 100 de ani, s-a casatorit cu o femeie de 96 de ani. Ceremonia a avut loc sambata. Ulterior, noii casatoriți au participat la un eveniment public organizat la Paris in onoarea președintelui american Joe Biden.

(video) Printesa Kate, care lupta cu cancerul, a scris regimentului sau. Moștenitorul tronului, surprins singur la nunta celui mai bun prieten

10:46, 09.06.2024 - Kate, printesa de Wales a Marii Britanii, care face chimioterapie, a scris regimentului militar din care face parte pentru a-si cere scuze ca a lipsit sambata de la o parada militara, adaugand ca spera sa se intoarca foarte curand, relateaza Reuters, citat de digi24.ro.

Imagini impresionante de la nunta anului in Pro TV! Nu doar mireasa a atras atenția, ci și nașa Andreea Ibacka. Ce ținuta a purtat Andreea Esca

11:25, 02.06.2024 - A fost nunta mare in familia PRO TV! Știrista Roxana Hulpe s-a casatorit și in fața lui Dumnezeu, dupa ce, in urma cu doi ani, a spus ”Da” in fața ofițerului de stare civila. Ceremonia și petrecerea au avut loc la Gilau, Cluj-Napoca. Emoțiile au fost la cote maxime, vedeta fiind condusa la altar și…

Nunta miliardarilor. Moștenitorul celui mai bogat om din Asia ar putea alege Portofino pentru petrecerea de lux

13:06, 13.05.2024 - Anant Ambani, fiul celui mai bogat barbat din India (și din intreaga Asie), se va casatori in aceasta vara cu logodnica sa, moștenitoarea Radhika Merchant, iar potrivit unor informații publicate in presa italiana, nunta ar avea loc la Portofino, scrie Corriere della Sera, conform Rador Radio Romania.

Poveste demna de Hollywood: Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

02:05, 09.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, oteaza Mediafax.

Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

10:30, 08.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, potrivit mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?