Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nuntă cu final tragic în Yemen. Petrecerea a fost ţinta unui atac aerian sângeros

Publicat:

Nunta cu final tragic intr-o localitate din Yemen. Cel puțin 160 de persoane au murit, dupa ce corturile in care avea loc petrecerea au fost ținta unui atac aerian al coaliției arabe. 

Tragedia a avut loc luni, cand doua rachete au fost lansate in locul in care un membru al mișcarii rebelilor Houthi, iși sarbatorea nunta. desfașoara in prezent o campanie de atacuri aeriane in Yemen impotriva rebelilor șiiți, pentru a-i impiedica sa cucereasca intreg teritoriul țarii.

Potrivit reprezentanților ONU, pana acum aproape 4.500 de civili si-au pierdut viata in…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Final tragic pentru o tanara de 35 de ani din Galați care a cazut in gol de la etajul 9

15:36, 20.06.2024 - O tanara in varsta de 35 de ani si-a pierdut viata dupa ce a cazut in gol de la etajul 9, in aceasta dimineata, in Galati, intr-un bloc din centrul orasului. Oamenii au sunat la 112, un echipaj SMURD a transportat-o la spital, unde, din nefericire a decedat, potrivit Antena 1. Tragedia s-a petrecut…

SUA au distrus radare ale rebelilor houthi, care le permiteau „sa puna in pericol navigatia comerciala" in Yemen

09:55, 15.06.2024 - Armata americana a anuntat vineri seara ca a „distrus” in Yemen sapte radare care permiteau rebelilor houthi sa vizeze nave, intr-un moment in care acesti rebeli isi intensifica atacurile asupra traficului maritim din Marea Rosie.

SUA se implica in razboiul din Orientul Mijlociu: Washingtonul „a distrus” radare ale rebelilor houthi

09:05, 15.06.2024 - Armata americana a anuntat vineri seara ca a "distrus" in Yemen sapte radare care permiteau rebelilor houthi sa vizeze nave, intr-un moment in care acesti rebeli isi intensifica atacurile asupra traficului maritim din Marea Rosie.

Armata americana da o lovitura napraznica rebelilor houthi: le-a distrus tehnologia care permitea acestora sa loveasca navele ce tranzitau zona

07:25, 15.06.2024 - Armata americana a anuntat vineri seara ca a "distrus" in Yemen sapte radare care permiteau rebelilor houthi sa vizeze nave, intr-un moment in care acesti rebeli isi intensifica atacurile asupra traficului maritim din Marea Rosie, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Americanii doboara patru drone ale rebelilor houthi: ce ținta se pare ca vizau acestea

04:50, 25.04.2024 - Statele Unite au doborat miercuri patru drone in zonele din Yemen aflate sub controlul rebelilor houthi, a anuntat Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (CENTCOM), scrie AFP, citat de AGERPRES.

Washingtonul a transferat Kievului arme si munitii iraniene destinate rebelilor houthi

19:06, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat marti ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise de Iran rebelilor houthi din Yemen și confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP.

Americanii au lovit adanc in avanpostul rebelilor Houthi din Yemen

10:41, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat luni ca a distrus sisteme de aparare aeriana si de drone ale rebelilor houthi din Yemen aliati cu Iranul in zona Marii Rosii, fara a provoca pagube traficului comercial si navelor SUA sau ale coalitiei, relateaza Reuters, arata Agerpres.

Israelul a folosit pentru prima oara versiunea navala a sistemului de aparare Iron Dome

08:00, 09.04.2024 - Noul sistem de aparare „C-Dome", versiunea navala a scutului antiracheta „Iron Dome", a fost pus in funcțiune pentru prima data pentru a contracara un aparat „suspect" care a patruns in spatiul aerian al Israelului, a anuntat marti dimineata armata israeliana, relateaza AFP, citata de Agerpres.„Dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?