Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Număr mare de cazuri de coronavirus într-o mare comunitate de români

Publicat:

”Au fost inregistrate 87 de cazuri de infecție cu noul tip de coronavirus. Numarul total al persoanelor bolnave de COVID-19 a ajuns la 1140 de persoane, a declarat miercuri seara, șeful Administrației Regionale de Stat Cernauți, .”Astazi, 22 aprilie, inca nu putem sa afirmam despre faptul ca in regiunea noastra este in scadere numarul infecțiilor de coronavirus. Conform celor mai recente date,  au fost identificate 87 de cazuri noi de imbolnavire cu COVID-19”, a declarat șeful executivului regional, Osaciuk.

 

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daniel Baciu, anunț important despre pensii: urmeaza creșteri de peste 50%

22:31, 11.06.2024 - Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, vine cu un anunț important pentru romani. Dupa recalcularea din septembrie, aceștia vor avea parte de pensii mult mai mari. In unele situații, sunt așteptate venituri majorate chiar și cu peste 50% din valoarea inițiala. Pensii mai mari pentru romani Daniel Baciu,…

Fauci, șeful comitetului care a coordonat masurile anti-COVID in SUA, a recunoscut ca a inventat ”protecția” prin masca și distanțare

07:26, 08.06.2024 - Intr-o apariție in Congres, expertul in boli infecțioase Anthony S. Fauci a caracterizat recomandarea de a pastra distanța de 2 metri drept „o decizie empirica care nu s-a bazat pe date”, scrie mariustuca, care preia Washington Post. Redam o parte din articolul citat de mariustuca: „Cel mai inalt oficial…

Anthony Fauci, șeful comitetului care a coordonat masurile anti-COVID in SUA, spune ca a fost amenințat cu moartea

19:06, 04.06.2024 - Anthony Fauci, șeful comitetului care a coordonat masurile anti-COVID in SUA a spus ca congresmanul Marjorie Taylor Greene și Fox News sunt factorii care au dus la „amenințari credibile cu moartea” impotriva lui și a familiei sale, relateaza The Guardian.

Șeful AEP: Cetatenii romani nu pot vota in tara, la alegerile din 9 iunie, cu pasaportul simplu turistic

17:05, 28.05.2024 - Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Toni Grebla, a transmis, marti, ca, la alegerile din 9 iunie, cetatenii nu pot vota in tara cu pasaportul simplu turistic, ci doar cu cartea de identitate sau alt document echivalent.

Rujeola continua sa faca victime intre romani. Nici infecția cu coronavirus nu se lasa dusa

11:21, 25.04.2024 - In ultima saptamana au fost raportate 767 de cazuri noi de rujeola și un deces, iar 159 de romani au fost diagnosticați infectați cu SARS-CoV2, trei dintre ei fiind la Terapie Intensiva.   A mai scazut incidența rujeolei, ca urmare a declararii epidemiei și intensificarii acțiunilor de vaccinare, dar…

159 de noi cazuri de Covid in ultima saptamana. Nu au fost raportate decese

13:31, 23.04.2024 - 159 de noi cazuri de Covid in ultima saptamana. Nu au fost raportate decese159 de noi cazuri de Covid au fost inregistrate in Romania in perioada 15-21 aprilie, fara a fi raportate decese, a anunțat, marți, Ministerul Sanatații, anunța Mediafax.

Ministerul Sanatatii: 315 cazuri noi de persoane infectate cu COVID, in ultima saptamana

13:25, 09.04.2024 - Ministerul Sanatatii: 315 cazuri noi de persoane infectate cu COVID, in ultima saptamanaMinisterul Sanatatii anunta, marti, 315 cazuri noi de persoane infectate cu COVID, in intervalul 1 - 7 aprilie. 69 de persoane sunt internate, trei au murit, anunța Mediafax.

Parchetul European investigheaza mesajele dintre Ursula von der Leyen și șeful Pfizer | POLITICO

15:25, 01.04.2024 - Un purtator de cuvant al Parchetului din Liege a declarat intr-un raspuns pentru Politico ca Parchetului European (EPPO) investigheaza acuzațiile privind negocierile dintre președintele Comisiei Europene și directorul general al Pfizer penntru vaccinurile anti-Covid.


Ce parere ai despre aceasta stire?