Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nudism extrem. Schiază complet dezbrăcați-VIDEO

Publicat:

Curaj și multa nebunie - cam de aceste doua ingrediente ai nevoie pentru a schia fara haine. In clipul care urmeaza veți vedea cațiva oameni care practica acest sport intr-un mod de-a dreptul incredibil.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se pare ca vom asista curand la cea mai periculoasa mișcare de la inceputul razboiului din Ucraina. Va avea Kievul curaj sa faca asta?

15:16, 25.06.2024 - Șeful serviciilor de informații militare ucrainene a declarat ca Kievul poate folosi arme cu raza lunga de acțiune furnizate de americani pentru a ținti podul care leaga Crimeea de Rusia, informeaza newsweek.com.

Resturile unei rachete spațiale s-au prabușit peste un sat din China, provocand panica printre localnici. Aerul este „extrem de toxic”

13:00, 25.06.2024 - Resturile unei presupuse rachete lansate de China au cazut peste un sat din sud-vestul țarii, lasand in urma un fum galben „foarte toxic”, in timp ce localnicii pot fi vazuți fugind de frica unei posibile explozii, potrivit mai multor videoclipuri postate pe rețelele sociale chineze și filmarilor primite…

Viața acestor zodii se schimba complet, imediat dupa Paște: Vei incepe sa crezi in miracole!

21:46, 05.05.2024 - Vești minunate vor face fericita viața acestor semne zodiacale imediat dupa Paște. Chiar incepand de luni, reprezentanții celor patru zodii ar trebui sa se aștepte la vești minunate. In curand, viața lor va fi plina de fericire și vor avea loc multe evenimente pline de bucurie.

Burduja s-a inscris oficial in cursa pentru Primaria Capitalei. Ciuca: Are tinerețe, curaj și spirit de sacrificiu

12:10, 27.04.2024 - Nicolae Ciuca a vorbit la depunerea dosarului candidatului PNL pentru alegerile locale la Primaria Capitalei, despre tinerețe, curaj și „spiritul de sacrificiu” ale lui Sebastian Burduja și a menționat ca este prima data cand vede „un candidat care vine sa-și depuna dosarele cu motocicleta. 

SkyShowtime anunta primul parteneriat in Europa Centrala si de Est cu DIGI Romania

11:51, 25.04.2024 - DIGI Romania va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele doua canale liniare premium – disponibil tuturor abonatilor de televiziune digitala, potrivit news.ro Incepand din 25 aprilie 2024, DIGI – unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania, va introduce intregul…

Revitalizarea peisajelor urbane: Ghidul complet pentru curațare și reconstrucție

15:55, 16.04.2024 - Orice oraș iși are povestea scrisa pe strazi, in arhitectura cladirilor și in spațiile deschise care ii dau viața. Dar, la fel ca orice poveste, capitolele se incheie, iar noi inceputuri așteapta sa fie scrise. Revitalizarea peisajelor urbane nu este doar o necesitate funcționala, ci și o oportunitate…

GSP: Ion Țiriac și la ce mai poate spera Simona Halep: „Aș vrea sa greșesc complet, dar vine un alt animal din spate. Este ceva ce n-ai mai vazut!"

10:50, 07.04.2024 - Fostul jucator de tenis Ion Țiriac (84 de ani) e de parerere ca Simona Halep nu trebuia sa fie suspendata chiar daca a fost depistata pozitiv! Omul de afaceri a declarat la „Prietenii lui Ovidiu” ca sportiva trebuia suspendata abia dupa ce s-ar fi luat o decizie finala in cazul de dopaj.


Ce parere ai despre aceasta stire?